ΟΙ PAVLΟV'S DOG ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


 Οι Pavlov’s Dog για ακόμα μια φορά στη χώρα μας. Το αμερικάνικο συγκρότημα, υπέγραψε το 1974 δισκογραφικό συμβόλαιο με την ABC με το εξωφρενικό για την εποχή ποσό των 650.000 δολαρίων και έγινε το πιο ακριβοπληρωμένο συγκρότημα της εποχής του.
Το ντεμπούτο τους Pampered Menial ψηφίστηκε από το Mojo Magazine στις Top-30 πιο σημαντικές Prog-Rock κυκλοφορίες όλων των εποχών. Η μοναδική φωνή και παθιασμένη ερμηνεία του David Surkamp όμως αποδείχτηκε πολύ ιδιαίτερη για το mainstream ραδιόφωνο της εποχής με συνέπεια τη διάλυση της μπάντας το 1977.
Μετά από σχεδόν 30 χρόνια και φήμες για τον θάνατο του David Surkamp, οι Pavlov’s Dog επανασυνδέθηκαν το 2004 για ένα επετειακό live το οποίο και μετάδωσε ζωντανά η Microsoft. Έπειτα από την τρομερή ανταπόκριση και ενθουσιασμό με τον οποίο οι οπαδοί υποδέχτηκαν τα νέα, ο David Surkamp αποφάσισε να επαναδραστηριοποιήσει τη μπάντα. Το 2010 κυκλοφόρησαν το Echo & Boo που έλαβε διεθνή αναγνώριση και το 2016 ένα διπλό live CD/DVD με τίτλο House Broken.
Το τελευταίο τους άλμπουμ με τίτλο Prodigal Dreamer κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του ‘18 και ήδη ψηφίστηκε ως το καλύτερο άλμπουμ του μήνα και ως μία από της καλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς από το Eclipsed Magazine (Germany) ενώ πήρε το βραβείο Hall of Fame Award από το Breakout Magazine ενώ το νέο τους άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες!
Έρχονται στην Ελλάδα μετά από απουσία πέντε ετών για δύο εμφανίσεις, την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024 στο ιστορικό Κύτταρο στην Αθήνα και την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 στο Principal!
Pavlov’s Dog – Εισιτήρια
Αθήνα:
Περιορισμένα early bird εισιτήρια μόνο online στα 25 Ευρώ / Λοιπή προπώληση 28 Ευρώ. Ταμείο/Πόρτα 32 Ευρώ
Εισιτήρια για Αθήνα, πατήστε εδώ    Για ειστήρια για τη Θεσσαλονίκη, πατήστε εδώ  

17/3/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου