ROLLING STONES - BEGGAR’S BANQUET (1968)

Η επετειακή έκδοση για τα 50α γενέθλια από την πρώτη κυκλοφορία του ιστορικού άλμπουμ των Rolling Stones, Beggar’s Banquet, θα γίνει στις 16 Νοεμβρίου με μια special έκδοση του άλμπουμ.
Για την προώθηση του άλμπουμ, το συγκρότημα ετοίμασε ένα lyric video για το τραγούδι "Street Fighting Man". Η καινούργια έκδοση του άλμπουμ θα γίνει σε  CD και βινύλιο 180γρμ που όμως θα περιλαμβάνει κι ένα flexi disc με τηλεφωνική συνέντευξη του Mick Jagger για την προώθηση του άλμπουμ στην γιαπωνέζικη αγορά!
Η καινούργια έκδοση θα του βινυλίου δεν έχει το κλασικό εξώφυλλο με το graffiti στις τουαλέτες γιατί η δισκογραφική εταιρεία το θεώρησε προσβλητικό αλλά το λευκό με τα καλλιγραφικά γράμματα που θυμίζει πρόσκληση.
Το box set του cd θα έχει το κλασικό (σ.σ. προσβλητικό!) εξώφυλλο και θα συνοδεύεται από Blu-ray και DVD που περιέχουν ταινία και παραλειπόμενα στιγμιότυπα από το documentary Voices και συνεντεύξεις από την ομάδα παραγωγής.
Για τους νεώτερους που δεν ξέρουν τι είναι το flexi disc να ενημερώσουμε ότι είναι πολύ λεπτό, εύκαμπτο πλαστικό από βινύλιο, συνήθως στη διάσταση του μικρού δίσκου που περιλαμβάνει 1 ή 2 τραγούδια! Χρησιμοποιήθηκε έως και τα μέσα της δεκαετίας του ’80 σαν διαφημιστικό μέσο για μουσικά περιοδικά.

Disc One
Sympathy For the Devil
No Expectations
Dear Doctor
Parachute Woman
Jigsaw Puzzle
Street Fighting Man
Prodigal Son
Stray Cat Blues
Factory Girl
Salt of the Earth
Disc Two
Sympathy For the Devil (mono)
Flexi disc
'Hello, This Is Mick Jagger!’

25/10/18
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου