ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΟ, ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΑΤΗΛΟ! BRUCE DICKINSON KAI JON LORD MAZI!!!

Είναι γνωστή η αγάπη και ο θαυμασμός που έχει ο Bruce Dickinson για τους Deep Purple και πόσο τον επηρέασαν στην καριέρα του. Ένας θαυμασμός που εξακολουθεί να εκδηλώνεται με την πρώτη ευκαιρία, δείχνοντας πάνω απ΄όλα την ταπεινότητά του αλλά και το ακομπλεξάριστο του χαρακτήρα του. Γιατί δεν φαντάζεστε πόσοι θα έχουν βοηθηθεί, όχι επηρεαστεί όπως αυτός, από συναδέλφους τους και το κρύβουν…επιμελώς!
 Στην ομιλία του – παρουσίαση της βιογραφίας του "What Does This Button Do?" στο Koncerthuset της Κοπενχγάγης, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον οργανίστα των Deep Purple Jon Lord, απάντησε: "O Jon Lord ήταν ένας gentleman (sic) και είμαστε φίλοι. Δυστυχώς έφυγε από τη ζωή, εξ’ αιτίας του καρκίνου στο πάγκρεας. Πάλεψε για ενάμιση χρόνο, πολύ περισσότερο απ΄ότι κανείς θα πίστευε. Μαζί κάναμε ένα τρελό όνειρο, να βγαίναμε μαζί περιοδεία, παίζοντας με ορχήστρα τα τραγούδια των Deep Purple (σ.σ. εννοεί των Τιτανοτεράστιων, αλλά η αρρώστια του μας πρόλαβε. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος»!

Αν δεν καταλάβατε, οι Jon Lord και Bruce Dickinson θα περιόδευαν με ορχήστρα με τον Dickinson να τραγουδάει τις επιτυχίες των Τιτανοτεράστιων. Φαντάσου και να γινόταν!   12/9/18

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου