«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ»

Η 77χρονη τραγουδίστρια, συνθέτης κι ακτιβίστρια Joan Baez βρίσκεται στο Παρίσι για σειρά εμφανίσεων στο Olympia και μετά μια συναυλία της πήγε με το συνοδό της
για να χορέψουν στο πολύ κομψό Pachamama club στη Βαστίλλη αλλά τους απαγορεύτηκε η είσοδος εξαιτίας των παπουτσιών που φόραγε η τραγουδίστρια. Το περιστατικό ανέφερε η ίδια η Baez στο Twitter αναρτώντας τη φωτογραφία που βλέπετε!
Η διεύθυνση του club προσπάθησε να διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις που προκάλεσε το γεγονός επιλογής ανθρώπου σε μαγαζί λόγω των…παπουτσιών του αναρτώντας την παρακάτω διευκρίνση:
 «Λυπούμαστε ειλικρινά και ζητούμε συγγνώμη από την Κα Joan Baez για το δυσάρεστο χθεσινοβραδινό συμβάν, με τον πορτιέρη που της αρνήθηκε την είσοδο στο κτίριο», ανέφερε η διεύθυνση του παριζιάνικου κλαμπ. Εξήγησε ότι ο υπάλληλος «δεν περίμενε να δει αυτήν την τεράστια καλλιτέχνιδα να φτάνει γύρω στις 00.30, η άφιξή της δεν είχε ανακοινωθεί εκ των προτέρων», παραδέχτηκε όμως ότι ο πορτιέρης «δεν αναγνώρισε την κυρία Joan Baez».
Το κλαμπ την προσκάλεσε να διασκεδάσει στον χώρο του «την επόμενη φορά που θα βρεθεί στο Παρίσι».
«Συμμεριζόμαστε τις αξίες της ειρήνης και της αγάπης που κηρύττει αυτό το σύμβολο της μουσικής αλλά ταυτόχρονα δεν είμαστε παρά απλώς άνθρωποι, με την πιθανότητα να κάνουμε λάθος όπως όλοι», προστίθεται στην ανακοίνωση που κλείνει με τον χαιρετισμό: «Peace & Love».
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου