NEWS OF THE WORLD (15/4/18)

• Το 20(!) άλμπουμ της καριέρας της θα κυκλοφορήσει στις 17 Αυγούστου η Doro.Τίτλος του "Forever Warriors, Forever United", θα περιέχει 24 καινούργια τραγούδια και θα είναι το πρώτο διπλό της άλμπουμ! Στο  "Forever Warriors, Forever United» παίζουν κι οι Doug Aldrich (Whitesnake, Dio, Dead Daisies) κι ο πρώην κιθαρίστας των Warlock, Tommy Bolan.
• Δεν θα μπούμε στη λογική να σας μεταφέρουμε τα συγκροτήματα παρακλάδια που έχουν σχηματίζει κατά καιρούς μέλη των Yes γιατί θα χρειαζόμαστε πολύ χρόνο αλλά και δεν νομίζουμε ότι υπάρχει αναγκαιότητα.  Τρεις μουσικοί που πέρασαν από τις τάξεις του μεγάλου αγγλικού progressive συγκροτήματος, οι Rick Wakeman, Jon Anderson και Trevor Rabin σχημάτισαν τους YES Featuring Jon Anderson, Trevor Rabin, Rick Wakeman και ξεκινούν μεγάλη περιοδεία στην Ευρώπη κι Αμερική. Μαζί τους οι Lee Pomeroy μπάσο και Louis Molino III ντραμς. Η περιοδεία εστιάζει στα 50-χρόνια του συγκροτήματος γι αυτό κι ονομάζεται Quintessential YES: The 50th Anniversary Tour,ενώ τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσουν ένα Live cd/dvd καθώς και μια συλλογή με 2 CD/3 LP βινύλια.
• 30 χρόνια έκλεισαν φέτος από την κυκλοφορία του άλμπουμ "Digital Dictator" των Vicious Rumors και το συγκρότημα θα παίξει ολόκληρο το άλμπουμ στην επερχόμενη αμερικάνικη κι ακολούθως ευρωπαϊκή περιοδεία που την ονόμασε The "Digital Dictator World Tour".

• Στις 11 Μαίου θα κυκλοφορήσει το πρώτο άλμπουμ των RSO ή καλύτερα των Richie Sambora και Orianthi με τίτλο "Radio Free America".
• "Get Ready For Some Hard Rock" είναι ο τίτλος του πρώτου εντυπωσιακού τραγουδιού που παρουσίασαν οι νορβηγοισπανοί ΤΝΤ μέσα από το καινούργιο τους άλμπουμ "XIII".
• Το δεύτερο box set με βινύλια θα κυκλοφορήσουν την 1η Ιουνίου οι ZZ Top. Τίτλος του Cinco No. 2: The Second Five LPs και καλύπτει τις κυκλοφορίες τους στο διάστημα από το 1979 έως και το 1990. Οι τίτλοι των 5 άλμπουμ είναι Deguello, El Loco, Eliminator, Afterburner και Recycler.

• Το τεράστιο σκηνικό με τις δαγκάνες των U2 που χρησιμοποιήθηκε στην 360 Tour του 2009 που είχε περάσει κι από την Ελλάδα βρήκε καινούργια…κατοικία και μάλιστα μόνιμη. Έτσι η μια από τις τέσσερεις δαγκάνες του σκηνικού αγοράστηκε από την εταιρεία που διαχειρίζεται το Loveland Living Planet Aquarium του Salt Lake City για να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της. Το θέμα είναι τι γίνεται με τις άλλες τρεις δαγκάνες που απ’ ότι φαίνεται δεν είναι κι οι πιο περιζήτητες στην αγορά. 

• Δείτε το επίσημο lyric video των Lordi για το καινούργιο τραγούδι τους Your Tongue's Got The Cat από το επερχόμενο άλμπουμ τους "Sexorcism" που θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαϊου.

• Οι Nikki Sixx (Motley Crue), Scott Ian (Anthrax), Rudy Sarzo (Ozzy,Quiet Riot) και Dave Kushner (Velvet Revolver) ήταν μεταξύ των πολλών μουσικών που πήραν μέρος στο "AC/DC Comedy & Rock Show: A Tribute To Bon Scott" που έγινε στις 3 Απριλίου στο Hollywood και έπαιξαν ολόκληρο το άλμπουμ των AC/DC, "Powerage". Δείτε το video!

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το προηγούμνεο News of the World.


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου