NEWS OF THE WORLD (10/4/18)

• Από τις 25 Αυγούστου έως και 22 Σεπτεμβρίου ο Glenn Hughes θα περιοδεύσει στην Αμερική παίζοντας τραγούδια των Τιτανοτεράστιων της MkIΙI εποχής όπως Stormbringer", "You Keep on Moving", "Burn" αλλά και τα κλασικά "Highway Star" and "Smoke on the Water" όπου βέβαια αυτός δεν ήταν τότε μέλος του συγκροτήματος. Η περιοδεία θα συνεχιστεί τον Δεκέμβριο, πάντα στην Αμερική, ενώ ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του Rock μάς θυμίζει ότι ο Glenn Huhges ήταν μέλος των Τιτανοτερτάστιων από το 1973 έως και το 1975. Οι μουσικοί που θα τον συνοδεύσουν είναι ο κιθαρίστας Soren Anderson (guitar), ο οργανίστας Jesper Bo Hansen κι ο ντράμερ Fer Escobedo.
• Οι Graveyard παρουσίασαν το καινούργιο τραγούδι τους με τίτλο "Please Don't" από το επερχόμενο άλμπουμ τους "Peace".  Όσοι παραγγείλετε το άλμπουμ μέσω της Νuclear Blast (mailorder) θα παραλάβετε το CD με ένα single βινυλίου με 4 ακυκλοφόρητα τραγούδια!
• Για πρώτη φορά μετά από 21 χρόνια οι folkers, Levellers βλέπουν ένα άλμπουμ τους να μπαίνει ψηλά στο βρετανικό chart. Πρόκειται για το We the Collective που την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του προσγειώθηκε στο Νο 12. Tο 1997 το Mouth to Mouth είχε μπει στο Νο 5.
• Επανεκδίδεται σε βινύλιο το κλασικό (πειραματικό) άλμπουμ του Captain Beefheart, Trout Mask Replica.
• Ακύρωσε την συμμετοχή του στους Hollywood Vampires για την καλοκαιρινή αμερικάνικη περιοδεία ο ντράμερ Matt Sorum, λέγοντας ότι γι αυτόν προέχει η συμμετοχή του στους Velvet Revolver, ενώ ασχολείται και με το δικό του project που λέγονται Artbit.
• Τα ευχάριστα νέα διέδωσε ο κιθαρίστας των Rolling Stones, Ron Wood αφού η περιπέτεια του με τον καρκίνο φαίνεται να ανήκει στο παρελθόν. Σύμφωνα με την ιατρική ανακοίνωση, ο Wood «καθάρισε» εντελώς από τον καρκίνο. Η ευχή μας είναι το ίδιο να συμβεί και σε όσους αντιμετωπίζουν την ίδια ασθένεια.
• Δείτε το καινούργιο video των Bon Jovi μέσα από το πρόσφατο άλμπουμ τους This House is not for Sale.
• Immortal είναι ο τίτλος του καινούργιου προσωπικού άλμπουμ της Ann Wilson των Heart. Τα τραγούδια του θα είναι διασκευές επιτυχιών καλλιτεχνών που έχουν φύγει από τη ζωή  εξ ου κι ο τίτλος ενώ συμμετέχει κι ο  Jeff Beck.
• Vikings, απόβαση κι έφοδος με μάχη γεμάτη αίματα και…. live. Αυτά είναι τα στοιχεία του καινούργιου video του πρώην κιθαρίστα των Manowar Ross the Boss, που τιτλοφορείται «By Blood Sworn».
• O συνιδρυτής των Chicago, Robert Lamm δήλωσε ότι η φετινή καλοκαιρινή αμερικάνικη περιοδεία του συγκροτήματος να μην περιλαμβάνει κανένα αρχικό μέλος τους!
• Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκεται το καινούργιο άλμπουμ του King Diamond που θα διαδεχτεί το "Give Me Your Soul... Please"(2007). Το συγκρότημα ή ο καλλιτέχνης αν θέλετε τελειώνει και το μοντάζ του επερχόμενου Blu-ray/DVD που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.
• Αργεί το καινούργιο άλμπουμ των Dream Theater. Ο διάδοχος του "The Astonishing"(2016) θα αρχίσει να ηχογραφείται φέτος τον Ιούνιο και προβλέπεται να κυκλοφορήσει τους πρώτους μήνες του 2019!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ




Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου