NEWS OF THE WORLD (3/4/18)

• Δεν πέρασαν 48 ώρες (δύο ημέρες) από την ώρα που παρουσιάστηκε το άγαλμα του David Bowie και το βανδάλισαν. Το άγαλμα αποκαλύφθηκε στις 25 Μαρτίου στην αγγλική πόλη Aylesbury όπου στο παρελθόν ο Bowie εμφανίστηκε. Ο άγνωστος φαίνεται στο video να γράφει στο τοίχο “Feed the homeless first” (Ταίστε/φροντίστε πρώτα τους άστεγους) RIP DB (Rest in Peace David Bowie) και το μουτζούρωσε χωρίς να κάνει άλλες καταστροφές. Ο δήμος της πόλης ήδη αναζητά εθελοντές για να καθαρίσει τον τοίχο και το άγαλμα.
• Η Rufus Stone Publications επανακυκλοφορεί τον πολυτελή τόμο με φωτογραφίες από την εμφάνιση των Led Zeppelin στο Earls Court το 1975. Ο τίτλος του βιβλίου είναι "Led Zeppelin - Five Glorious Nights" κι αρχικά είχε κυκλοφορήσει το 2015 και τώρα επανακυκλοφορεί για να γιορτάσει τα 50 χρόνια από την ίδρυση του συγκροτήματος. Μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ.
• Τέσσερα άλμπουμ από την πλούσια δισκογραφία του Paul McCartney επανακυκλοφορούν σε βινύλιο και cd στις 18 Μαϊου. Πρόκειται για τα  NEW, Chaos And Creation In The Backyard, Wings Greatest και Thrillington.  Η έκδοση των cd θα είναι digipack και τα βινύλια 180 γρμ με τα βινύλια να συνοδεύονται κι από download card.
• Στις 18 Μαίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των Five Finger Death Punch με τίτλο "And Justice For None". Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε cd και βινύλιο ενώ ξεκινούν περιοδεία στην Αμερική με support τους Breaking Benjamin.
• Η τραγουδίστρια Yvonne Elliman κι ο σύζυγός της Αllen Alexander συνελήφθησαν στο Guam με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών. H σύλληψή τους έγινε στο αεροδρόμιο όταν τους μύρισαν τα σκυλιά της αστυνομίας και τελικά καταδικάστηκαν σε 14 ημέρες φυλάκιση ο καθ’ ένας . Η Yvonne Elliman έγινε γνωστή τραγουδώντας το 1970 στο Jesus Christ Superstar (στο ρόλο της Μαρίας Μαγδαληνής) το"I Don't Know How to Love Him" (Νο 28 Αμερική, Νο 47 Μ.Βρετανία). Άλλες επιτυχίες της ήταν τα "Love Me" (Νο1 4 Αμερική, Νο 4 Μ.Βρετανία), "Hello Stranger" (Νο 15 Αμερική, Νο 26 Μ.Βρετανία) και το “If  Can't Have You" (No1 Αμερική, Νο 4 Μ.Βρετανία).
• Ένα EP με 6 τραγούδια διέθεσαν ήδη στις ψηφιακές πλατφόρμες οι Sons Of Apollo χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν κυκλοφορήσει και σε φυσική μορφή.  Πρώτο single το Alive, ενώ στο EP θα υπάρχουν τρείς(!) διαφορετικές εκτελέσεις (radio, ακουστική και …κανονική) στα ισπανικά με τίτλο Tengo Vida. Εξηγώντας ο Jeff Scott Soto την απόφαση του συγκροτήματος να ερμηνεύσει στα ισπανικά το Alive είπε ότι αυτό έγινε εν αναμονή της επερχόμενης περιοδείας τους στην. Ν.Αμερική. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι ο Sot, o τραγουδιστής των Sons of Apollo κατάγεται από την Κόστα Ρίκα.
• Εντυπωσιακή είσοδο στο βρετανικό chart έκανε το άλμπουμ του κιθαρίστα των Status Quo, Rick Parfitt που έδει φύγει από τη ζωή από τον Δεκέμβριο του 2016. Το Over and Out μπήκε την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του στο Νο 4!
• Και οι Septicflesh θα είναι στο φετινό Chania Rock Festival όπου θα εμφανιστούν σαν headliners την πρώτη ημέρα (που ήταν το δεύτερο όνομα πέρσι, κάτω από τους Blind Guardian) έχοντας το εκπληκτικό “Codex Omega” στις αποσκευές τους. Μαζί τους, στο σανίδι θα βρεθούν οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, Moonspell, επίσης με νέο δίσκο ("1755") στις αποσκευές τους. Τη δεύτερη μέρα, headliner θα είναι ο Udo Dirkschneider που έρχεται στο πλαίσιο της περιοδείας “Farewell to Accept” καθώς κι οι Σουηδοί H.E.A.T. και οι Γάλλοι Looking for Medusa. Παράλληλα, στο billing βρίσκουμε και τη φοβερή ελληνική Dio tribute μπάντα των Rock ‘n’ Roll Children, ενώ περισσότερα ονόματα αναμένεται να ανακοινωθούν.Τα early bird διήμερα εισιτήρια κοστίζουν 45 ευρώ ενώ μέσα στον Απρίλιο θα ανακοινωθούν οι τιμές για τα μονοήμερα εισιτήρια. Το Chania Rock Festival που θα πραγματοποιηθεί στον προμαχώνα San Salvatore στο κάστρο της παλιάς πόλης την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Ιουνίου.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου