NEWS OF THE WORLD (30/3/18)

• Έτοιμη να βγει στους κινηματογράφους είναι η ταινία If I Leave Here Tomorrow με θέμα την καριέρα των Lynyrd Skynyrd. Μιλώντας στο Yahoo! Entertainment ο κιθαρίστας και συνιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Gary Rossington είπε ότι στην ταινία αναφέρονται όλες οι διακυμάνσεις της πορείας τους αλλά κυρίως δίνει το στίγμα ότι ήταν οικογένεια. ‘Σε μια μεγάλη καριέρα υπάρχουν τραγωδίες και θρίαμβοι, αυτό συνέβη και με τους Lynyrd Skynyrd". Η σκηνοθεσία του If I Leave Here Tomorrow έγινε από τον Stephen Kijak και φυσικά θα κυκλοφορήσει σε dvd. Πριν λίγους μήνες ο Gary Rossington και το νομικό τμήμα του συγκροτήματος έδωσε μεγάλη μάχη για να σταματήσει τη διάθεση και κυκλοφορία της ταινίας με θέμα τη ζωή και την καριέρα του συγκροτήματος όπως την απέδωσε ο ντράμερ Artimus Pyle (ντράμερ από το 1974 έως και το 1991 με διαλείμματα). Ο τίτλος της ταινίας If I Leave Here Tomorrow είναι ο πρώτος στίχος από το τραγούδι τους Free Bird!
• Δύο χρόνια μετά το θάνατο του Prince σε ηλικία 57ετών τον Απρίλιο του 2016, ανακοινώθηκε η τοξικολογική γνωμάτευση από την νεκροψία στο σώμα του που βρέθηκε υπερβολικά υψηλή συγκέντρωση φαιντανύλης. Η φαιντανύλη είναι συνθετικό οπιοειδές το οποίο χρησιμοποιείται ως αναλγητικό κατά τη διάρκεια της αναισθησίας, είναι 50 φορές πιο ισχυρό από την ηρωίνη κι έχει 100 φορές πιο ισχυρή αναλγητική δράση από τη μορφίνη. Όπως αποκάλυψε ο Dr Lewis Nelson, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Rutgers στο New Jersey: «H ποσότητα που βρέθηκε στο αίμα του είναι εξαιρετικά υψηλή, ακόμα και για κάποιον που είναι ασθενής με χρόνιους πόνους και του χορηγείται φαιντανύλη». Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως τα στοιχεία αυτά είναι «αρκετά ξεκάθαρο ενοχοποιητικό στοιχείο». Οι ειδικοί, που μελέτησαν την τοξικολογική έκθεση, τονίζουν πως τα στοιχεία δείχνουν πως η χορήγηση του ναρκωτικού γινόταν από το στόμα. Υποστηρίζουν ακόμα πως ένα άτομο που λαμβάνει οπιοειδή για καιρό, αναπτύσσουν ανεκτικότητα στην ουσία και χρειάζεται μια δόση ανάλογου μεγέθους με αυτήν που βρέθηκε στον Prince, ώστε να το σκοτώσει.
• Ακύρωσαν τις τελευταίες εμφανίσεις τους οι Pretty Maids γιατί ο τραγουδιστής τους Ronnie Atkins χτύπησε στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Πάντως δεν ανακοινώθηκε ο τρόπος που χτύπησε στο κεφάλι!
• Με τον Ισπανό τραγουδιστή Baol Bardot Bulsara πίσω από το μικρόφωνο, οι Νορβηγοί TNT θα κυκλοφορήσουν στις 8 Ιουνίου το καινούργιο άλμπουμ τους με τίτλο "XIII".
• Κι όμως! Ο Ritchie Blackmore είχε ζητήσει από τον πρώην μπασίστα των Deep Purple, Glenn Hughes να γίνει μέλος των καινούργιων …Rainbow. Μάλιστα ο Blackmore σύμφωνα με συνέντευξή του στο Billboard αρχικά είχαν συμφωνήσει αλλά στο τέλος ο Hughes αρνήθηκε. Πάντως θα ήταν μια ερμαφρόδιτη κατάσταση με μπασίστα τον Hughes που ποτέ δεν ε΄χιε παίξει με τους Rainbow και κανένα άλλο μέλος του παρελθόντος.

• Ένα box set θα κυκλοφορήσουν οι Slayer με τίτλο "Repentless" όπου θα περιέχει 6 Eps, όλα με τραγούδια τους από το πρόσφατο άλμπουμ τους αλλά σε διάσταση 6.66 ιντσών και πάντα σε βινύλίο.-Η κυκλοφορία του box set θα γίνει στις 6 Ιουνίου.
• Ακούστε ένα πρώτο δείγμα από το καινούργιο προσωπικό άλμπουμ του οργανίστα των Deep Purple, Don Airey. Το τραγούδι τιτλοφορείται “Victim Of Pain" και το άλμπουμ "One Of A Kind". Διαβάσγτε εδώ όλες τις πληροφορίες για το νέο άλμπουμ του Don Airey.
• Προσωπικό άλμπουμ ετοίμασε ο Ryan Roxie, ο κιθαρίστας του Alice Cooper. Τίτλος του "Imagine Your Reality" και θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαϊου με τον τραγουδιστή των Cheap Trick, Robin Zander να τραγουδάει στο κομμάτι "California Man".

• Τις ευρωπαϊκές συναυλίες των Nightwish θα ανοίξουν οι Beast in Black με τον Γιάννη Παπαδόπουλο στα φωνητικά.
•Πέθανε σε ηλικία 72 ετών ο πρώην μπασίστας του Pat Travers, Peter "Mars" Cowling. Ο Cowling ήταν μέλος του συγκροτήματος του Καναδού κιθαρίστα από το 1976 ως το 1982 και από το 1989 ως το 1993, παίζοντας σε δέκα studio άλμπουμ του Pat Travers.
• Δείτε το video με τον πρώην ντράμερ των Beatles, Ringo Starr όπου του απονέμεται ο τίτλος του Sir από τον πρίγκηπα William.
• Στο πλαίσιο των καινούργιων remastered επανακυκλοφοριών, οι Metallica κι ο παραγωγός Flemming Rasmussen, που είχε κάνει παραγωγή στα άλμπουμ τους Ride the Lighting, Master of Puppets και …And Justice for All, επιβεβαίωσαν ότι μαζί, συγκρότημα και παραγωγός δουλεύουν την remastered επανέκδοση του ….And Justice for All. Η κυκλοφορία του θα γίνει έως το τέλος της χρονιάς.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΡΠΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου