NEWS OF THE WORLD (17/11/17)

• Στο studio μπήκαν οι Uriah Heep για να ηχογραφήσουν το 25ο άλμπουμ τους. Παραγωγός είναι ο Jay Ruston που στο παρελθόν δούλεψε με τους Winery Dogs, Stone Sour, Black Star Riders, Paul Gilbert και Europe. Το καινούργιο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει τους πρώτους μήνες του 2018 με πιθανό τίτλο "Living The Dream".
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών ο πρώην ντράμερ του συγκροτήματος του Alice Cooper, Whitey Glan. Είχε παίξει τύμπανα στα άλμπουμ "Welcome To My Nightmare" και "The Alice Cooper show" και στις περιοδείες Welcome To My Nightmare (1975), King Of The Silver Screen (1977) και Madhouse Rock (1979). Ο Whitey είχε συνεργαστεί ακόμα με τους Lou Reed, John Kay (Steppenwolf) και Bette Midler.
• Τη συλλογή με τα τραινάκια του προσφέρει σε δημοπρασία ο Neil Young, όπου όλα τα χρήματα θα τα προσφέρει στο ίδρυμα Bridge School της Καλιφόρνια που δραστηριοποιείται σε παιδιά με ειδικές ανάγκες. Ο καναδός μουσικός δημοπρατεί περισσότερα από 230 τρενάκια από τη τεράστια συλλογή μοντελισμού που έχει με σιδηροδρόμους της αμερικανικής παιχνιδοβιομηχανίας Lionel κι ορισμένα από τα μοντέλα εκτιμάται ότι θα πωληθούν έως 9.000£ το καθ’ ένα ανακοίνωσε ο οίκος Julien's Auctions. Ο 71χρονος Neil Young είναι μέγας λάτρης του μοντελισμού εδώ και 20 χρόνια και ξεκίνησε τη συλλογή με τρένα και ολόκληρα σιδηροδρομικά δίκτυα σε μινιατούρα στο ράντζο του στην Καλιφόρνια, στις αρχές της δεκαετίας του 1990, κυρίως για να επικοινωνεί με τον γιο του Μπεν που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, όπως δήλωσε. Επίσης σχεδίασε ένα τηλεχειριστήριο για τρένα που επιτρέπει σε πολλές αμαξοστοιχίες να κινούνται ταυτόχρονα, όπως και μια συσκευή που βγάζει πραγματικό ήχο από τρένα, ώστε να βοηθήσει τον γιο του να χαίρεται όσο το δυνατό περισσότερο από το χόμπι αυτό.
• Δείτε το νέο τραγούδι των αδελφών Appice με τίτλο "Monsters & Heroes" όπου οι στίχοι του είναι αφιερωμένοι στον Ronnie James Dio. Το κομμάτι συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ "Sinister που κυκλοφόρησε στις 27 Οκτωβρίου.
• «Δεν έχω καμία επιθυμία και ενδιαφέρον να ξαναεμφανιστώ μαζί τους» δήλωσε πρόσφατα ο πρώην ντράμερ των Dream Theater, Mike Portnoy και νυν Sons of Apollo (διάβασε εδώ) σχετικά με τυχόν πρόθεση του να ξαναπαίξει έστω επετειακά με το παλιό του συγκρότημα.
• Δείτε το καινούργιο τραγούδι των Annihilator , "For The Demented" που περιλαμβάνεται στο καινούργιο άλμπουμ τους.
• Τα γυρίζει ο Ozzy σχετικά με την απόσυρσή του από τις συναυλίες, κάνοντας διορθωτική διευκρίνιση ότι ναι μεν αποσύρεται αλλά επιλεκτικά θα κάνει ορισμένες εμφανίσεις. Αφού δεν το πιστεύουν, τι βγαίνουν και κάνουν βαρύγδουπές δηλώσεις;
• Μετά από πολλούς μήνες ψάξιμο και auditions, οι Stone Temple Pilots ανακοίνωσαν το όνομα του τραγουδιστή τους. Είναι ο  Jeff Gutt που είχε λάβει μέρος στο αμερικάνικο "The X Factor"!




ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ  NEWS OF THE WORLD
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου