NEWS OF THE WORLD (11/11/17)

• Πέθανε σε ηλικία 57 ετών ο πρώην τραγουδιστής των Faith Bo More, Chuck Mosley. Ο Mosley ήταν τραγουδιστής στα κλασικά άλμπουμ του αμερικάνικου συγκροτήματος, We Care a Lot" και "Introduce Yourself".
• Ο Marilyn Manson απέλυσε τον μπασίστα του Jeordie White γνωστό με το όνομα Twiggy Ramirez που κατηγορείται ότι βίασε τη σύντροφό του τη δεκαετία του '90. Πριν λίγες ημέρες η τραγουδίστρια  Jessica Adams του συγκροτήματος Jack Off Jill, κατηγόρησε τον Twiggy Ramirez μέσω του Facebook, για σεξουαλική κακοποίηση όταν είχαν σχέση. είχαν ερωτική σχέση τη δεκαετία του '90. Ήδη ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του που είναι ο Juan Alderete παλαιότερα μέλος των Racer X και Mars Volta.
• Οι Avenged Sevenfold ανακοινώθηκαν σαν το δεύτερο όνομα headline στο Download festival με πρώτο όνομα τον Ozzy.
• Δείτε τους Black Sabbath να ερμηνεύουν για τελευταία(;) φοράς το ΝΙΒ όπς ακριβώς παρουσιάζεται στο DVD/Blu-ray, The End.
• Βαρύ πένθος για την οικογένεια του ντράμερ των Europe, Ian Haugland που έχασε το γιό του Simon, μόλις 28 ετών.
• Δείτε τους Epica να ερμηνεύουν το τραγούδι τους "Consign To Oblivion" live στο Zenith του Παρισιού.
• Τέσσερεις μήνες πριν την εμφάνιση των Thunder στην Αθήνα, το αγγλικό συγκρότημα θα κυκλοφορήσει την 1η Δεκεμβρίου σε single το καινούργιο τραγούδι "Christmas Day". Θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο, cd single αλλά και σε μικρό box set και θα συνοδεύεται από δύο καινούργιες ακουστικές ηχογραφήσεις των θρυλικών παλαιότερων επιτυχιών τους  "Love Walked In" και "Low Life In High Places" αλλά κι από το "Heartbreak Hurricane".
• Στα 70α γενέθλιά του ο Sammy Hagar εμφανίζεται για πρώτη φορά τόσο πολύ απογοητευμένος από τη συμπεριφορά των Eddie και Alex Van Halen κι αποκλείει για το εγγύς μέλλον μια επανασύνδεση των Van Halen. Να θυμίσουμε ότι ο Hagar ήταν πάντα υπέρμαχος της επανασύνδεσης και μάλιστα με τη συμμετοχή των David Lee Roth και Mike Anthony.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου