NEWS OF THE WORLD (8/11/17)

• Το αντίτυπο του John Lennon για το άλμπουμ Yesterday And Today(1966) των Beatles και μάλιστα με το εναλλακτικό εξώφυλλο, γνωστό και σαν ‘Butcher Cover’ θα βγει σε πλειστηριασμό στις 11 Νοεμβρίου από τον οίκο Heritage Auctions. Μάλιστα ο Lennon έχει γράψει με στυλό πάνω στο εξώφυλλο κι αναμένεται να ξεπεράσει τις $200,000!!!
• Έφυγε από τη ζωή o πρώην κιθαρίστας των Mostly Autumn, Liam Davison.Ο Davison ήταν κιθαρίστας στο αρχικό σχήμα του συγκροτήματος από την ημέρα της ίδρυσής του το 1995 και έπαιξε στα άλμπουμ For All We Shared και Dressed In Voices ενώ το 2011 είχε κυκλοφορήσει το προσωπικό του άλμπουμ A Treasure Of Well Set Jewels.
• Με την ελπίδα ενός reunion με τον David Coverdale ζει ο ολλανδός κιθαρίστας Adrian Vanderberg. «Κρατάμε επαφή και πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα ξανασυνεργαστούμε ή σε είναι ένα blues άλμπουμ ή σε ένα ακουστικό, δεν υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια. Κι οι δύο έχουμε τα δικά μας συγκροτήματα, εκείνος τους Whitesnake εγώ τους Moonkings και συνεχίζουμε να παίζουμε. Δεν κάνουμε σχέδια για κάτι άλλο καθώς δεν υπάρχει χρόνος».
• Αποχώρησε ο ντράμερ Brian Tichy από τους Dead Daisies και το συγκρότημα τον αντικατέστησε από τον Deen Castronovo! O Castronovo για 17(!) χρόνια ήταν μέλος των Journey όποτε κι αποχώρησε μετά από κατηγορίες που του καταλόγισε η αρραβωνιαστικιά του. Τα υπόλοιπα μέλη των Dead Daisies είναι ο κιθαρίστας David Lowy, ο μπασίστας Marco Mendoza κι ο τραγουδιστής John Corabi. Δείτε το καινούργιο video των Dead Daisies με τίτλο 'She Always Gets Her Way.
• Για μια ακόμα φορά οι Lynyrd Skynyrd υποχρεώνονται να ακυρώσουν συναυλίες τους κατά τη διάρκεια της αμερικάνικης περιοδείας τους. Ο 65χρονος συνιδρυτής του συγκροτήματος και κιθαρίστας Gary Rosington χρειάστηκε άμεση ιατρική βοήθεια λόγω του χρόνιου προβλήματός του με την καρδιά του (έχει κάνει έως τώρα 2 επεμβάσεις)και το συγκρότημα για ακόμα μια φορά θα ακυρώσει μέρος της περιοδείας τους.
• Οι Θεσσαλονικείς symphonic metallers "Forbidden Lore", έδωσαν πρόσφατα στη δημοσιότητα το ολοκαίνουργιο video clip για το τραγούδι τους "Endless Run"! Το βίντεο έχει γυριστεί σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, όπως στα βουνά της Πίνδου στη Λίμνη Πλαστήρα στο Κτήμα Ζιώγα καθώς και στο θρυλικό 8ball music stage της Θεσσαλονίκης. Το βίντεο είναι σε σκηνοθεσία του Γιώργου Φλέγγα.
Οι Day of Errors, το τριμελές συγκρότημα του πρώην ντράμερ των Black Sabbath, Bill Ward ανακοίνωσε 7ημέρη περιοδεία στην Αμερική.



ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ  NEWS OF THE WORLD





Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου