NEWS OF THE WORLD (3/11/17)


• Κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία του Bruce Dickinson των Iron Maiden με τίτλο “What Does this Button Do?” από την Harper Collins. Σύμφωνα με την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του συγκροτήματος, οι πωλήσεις και οι παραγγελίες του βιβλίου είναι ψηλές φθάνοντας στο Νo. 1 των best sellers της εφημερίδας Sunday Times.
• Ο τραγουδιστής των Pentagram, Bobby Liebling καταδικάστηκε σε 18μηνη φυλάκιση για παραμέληση αλλά και κατάχρηση ηλικιωμένου (μάλλον της μητέρας του).
• Στις 26 Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσει το πρώτο άλμπουμ των Phil Campbell And The Bastard Sons με τίτλο The Age Of Absurdity in January. Μεταξύ των τραγουδιών που θα περιέχει θα είναι κι η διασκευή στο κομμάτι των Hawkwind, Silver Machine!
• Οι Down 'n' Outz, το συγκρότημα του τραγουδιστή των Def Leppard, Joe Elliott θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ του την 1η Δεκεμβρίου με τίτλο "The Further Live Adventures Of ..." . Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε Live στο Sheffield Corporation το Δεκέμβριο του 2014 και θα κυκλοφορήσει σε 2CD/DVD, Blu-ray, βινύλιο και ψηφιακά. Παράλληλα θα επανακυκλοφορήσουν σε cd και βινύλιο τα προηγούμενα δύο άλμπουμ τους με τίτλους "My Re-Generation" και "The Further Adventures Of ...". Μαζί με τον Elliott παίζουν κι οι Paul Guerin (κιθάρα), Guy Griffin (κιθάρα), Keith Weir (πλήκτρα) όλοι μέλη των Quireboys καθώς κι οι Phil Martini (ντραμς μέλος των Wayward Sons) και  Share Ross (μπάσο, μέλος των Vixen).
• Τον πρώτο τους δίσκο τους κυκλοφορούν οι πραγματικά υποσχόμενοι  και φιλόδοξοι Symphonic Metalers, Neperia. Με έδρα τα Ιωάννινα, oι Neperia είναι μια παρέα νέων, γεμάτοι όνειρα και φιλοδοξίες για έναν καλύτερο αύριο !Το οτι είναι φοιτητές στην πόλη των Ιωαννίνων και μένουν εκεί δεν τους εμποδίζει να είναι τόσο ταλαντούχοι και να γράφουν την μουσική τους εκεί !
Δεδομένου οτι το είδος τους έχει μεγάλες στουντιακές απαιτήσεις, το ντεμπούτο τους αποδεικνύει περίτρανα ότι η επαρχία δεν έχει να ζηλέψει κάτι απο τις μεγάλες πόλεις καθώς μουσικά ταλέντα ξεπετάγονται και  τα καταφέρουν !
 Ο δίσκος “Drawing New Worlds” εκπονήθηκε στα For God’s Shake studios κατά τη διάρκεια του έτους 2015 και 2016. Τα drums ηχογραφήθηκαν στα Red House Recordings με τον Ανδρέα Βενέτη. Την παραγωγή ανέλαβαν οι Neperia. Τη διαδικασία του Mixing και Mastering ανέλαβε ο Γιώργος Τζαχρήστας. Τα εξώφυλλά δημιουργήθηκαν από τον Κωσταντίνο Σκεντερίδη. Η μουσική και οι στίχοι γράφτηκαν από τον Γιώργο Τζαχρήστα και τον Λεωνίδα Διαμαντόπουλο.


•  Ο μπασίστας των Guns'n'Roses Duff McKagan, ο κιθαρίστας των Pearl Jam Mike McCready κι ο ντράμερ των Screaming Trees Barrett Martin σχημάτισαν τους Levee Walkers. Περιμένουμε την πρώτη τους δουλειά.
• Η συναυλία των Hawkwind στο Roundhouse του Λονδίνου τον Μάιο του 2017 θα κυκλοφορήσει σε 2CD/DVD. Τίτλος του At The Roundhouse κι ημερομηνία κυκλοφορίας του η 8η Δεκεμβρίου.
 • Ο πρώην τραγουδιστής των Queensryche, Geoff Tate θα ξεκινήσει παγκόσμια περιοδεία με την ευκαιρία συμπλήρωσης 30 χρόνων από την κυκλοφορία του θρυλικού άλμπουμ του συγκροτήματος "Operation: Mindcrime". Η περιοδεία του περνά από πάρα πολλές πόλεις της; Ευρώπης εκτός της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης!



ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ  NEWS OF THE WORLD
 



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου