ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ SAXON, “THUNDERBOLT’

Στις 2 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει το ολοκαίνουργιο άλμπουμ των Saxon με τίτλο "Thunderbolt". Θα είναι το 22ο(!) studio άλμπουμ της πλούσιας δισκογραφίας τους και διαδέχεται το "Battering Ram" (2015), η παραγωγή του έγινε από τον Andy Sneap ενώ το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Paul Raymond Gregory.
Ένα από τα τραγούδια του "Thunderbolt" θα είναι και το "They Played Rock And Roll" γραμμένο κι αφιερωμένο στους Motorhead. “ Έδωσα στο τραγούδι αυτόν τον τίτλο γιατί κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιοδείας που είχαμε κάνει με τους Motorhead, κάθε βράδυ ο Lemmy έλεγε αυτή την φράση στη σκηνή» λέει ο Byford και συνεχίζει «όσον αφορά τον τίτλο, η λέξη 
  • 'Thunderbolt' (κεραυνός) αναφέρεται στους Έλληνες θεούς. Διάβασα ένα βιβλίο για την ελληνική μυθολογία  κι ο Όμηρος είχε γράψει κάποια πράγματα, τα περισσότερα όμως τα επινόησα εγώ στηριζόμενος στα χαρακτηριστικά των Δία, Ποσειδώνα και Άδη. . Το σύμβολο του Δια είναι ο κεραυνός αλλά κι ένας αετός που κρατά μια αστραπή»!  
Μαζί με τον Byford παίζουν κι οι Paul Quinn και Doug Scarratt κιθάρες, Nibbs Carter μπάσο και Nigel Glockler ντραμς.Αμέσως μετά την κυκλοφορία του το συγκρότημα ξεκινά ευρωπαϊκή περιοδεία μαζί με τους Diamond Head, Rock Goddess και Magnum. Ήδη έχει ανακοινωθεί ένα μικρό μέρος της περιοδείας που αφορά Μ.Βρετανία και Γερμανία ενώ αναμένεται να προστεθούν κι άλλες χώρες καθώς το συγκρότημα προβλέπεται να περιοδεύει ολόκληρο το 2018!
"Thunderbolt" track listing:
01. Olympus Rising
02. Thunderbolt
03. The Secret Of Flight
04. Nosferatu (The Vampires Waltz)
05. They Played Rock And Roll
06. Predator
07. Sons Of Odin
08. Sniper
09. A Wizard's Tale
10. Speed Merchants
11. Roadie's Song
12. Nosferatu (Raw Version) (not available on vinyl)
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου