ΠΕΘΑΝΕ Ο MALCOLM YOUNG ΤΩΝ AC/DC

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών ο κιθαρίστας και ιδρυτής του συγκροτήματος των AC/DC, Malcolm Young. Τα τελευταία 3 χρόνια υπέφερε από μόνιμη άνοια.
Ο Malcolm μαζί με τον αδελφό του Angus ήταν συνιδρυτής του αυστραλέζικου συγκροτήματος, αφοσιωμένος στην επιτυχία του και η κινητήριος δύναμη του. 
"Σαν αδελφός του μου είναι πολύ δύσκολο να εκφράσω με λόγια αυτές τις δύσκολες στιγμές. Το δέσιμο που είχαμε ήταν εκπληκτικό. Αφήνει πίσω του μεγάλη κληρονομία που θα ζει για πάντα» δήλωσε ο Angus συντετριμμένος από την απώλεια του αδελφού του.
Το πρόβλημα της άνοιας του ξεκίνησε το 2014 όποτε κι αναγκαστικά αποσύρθηκε από το συγκρότημα και τον αντικατέστησε ο ανεψιός του Stevie Young, ο οποίος ηχογράφησε τα κιθαριστικά μέρη του τελευταίου άλμπουμ τους Rock or Bust. Σύμφωνα με την The Sydney Morning Herald νοσηλευόταν κατ’ οίκον από το Σεπτέμβριο του 2014 έχοντας χάσει τη μνήμη του.
Όμως η άνοια δεν ήταν το μόνο πρόβλημα που είχε. Κατά τη διάρκεια της 20μηνης περιοδείας του "Black Ice" aείχε διαγνωστεί με καρκίνο του πνεύμονα αλλά και με  καρδιακό πρόβλημα.
Ο Malcolm ήταν παντρεμένος με 2 παιδιά και 3 εγγόνια, ενώ ήταν αδελφός του παραγωγού και συνθέτη George Young, των Easybeats που πέθανε πριν λίγο καιρό σε ηλικία 70 ετών (διάβασε εδώ).
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου