STAIRWAY TO THE STARS (4/4/16)

• Για πολλοστή φορά ο Marky Ramone, επισκέπτεται τη χώρα μας για συναυλίες. Αυτή τη φορά θα εμφανιστεί την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στο Principal Club Theater, την Παρασκευή 9 στο Lab Art και Σάββατο 10 του ίδιου μήνα στο Piraeus 117 Academy. Ο πρώην ντράμερ των Dust και των Ramones θα παίξει ένα best of setlist από την καλύτερη περίοδο των Ramones. Τα εισιτήρια τιμώνται προπώληση: 15€, ταμείο: 17€ και θα τα βρείτε στο Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366. Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:  www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr
•Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο Andy Thunderclap Newman που το 1969 γνώρισε επιτυχία με το "Something In The Air" (Νο 1 U.K). Το συ γκρότημα που χαρακτηρίστηκε one hit wonder μια που είχε μόνο αυτή την επιτυχία, είχε υπογράψει στην Track Rec. μια εταιρεία που είχε σχηματίσει οι Pete Townshend και ο Manager των Who, Kit Lambert. Το άλμπουμ που περιείχε το τραγούδι, τιτιλοφρείτο  "Hollywood Dream" και την παραγωγή του είχε κάνει ο Townshend.
• Πολύ κοντά μια περιοδεία για τα 40 χρόνια των Foreigner βρίσκονται οι πρώην δύο άσπονδοι Mick Jones και Lou Gramm.Διαβάστε εδώ το χρονικό.
• Δείτε το καινούργιο videoτου Blaze Bayle, "Infinite Entanglement",, από το ομότιτλο καινούργιο άλμπουμ του.
• Οι ιστορικοί Blue Oyster Cult θα γιορτάσουν την 40η επέτειο του άλμπουμ τους "Agents Of Fortune" με δυο μεγάλες συναυλίες στην Αμερική όπου θα παίξουν ολόκληρο το άλμπουμ. Η πρώτη συναυλία θα γίνει στη Νέα Υόρκη στο BB King's Blues Club στις 7 Απριλίου και η δεύτερη στο BB Saban Theater του Beverly Hills στις 17 Απριλίου.
• Δύο metal συγκροτήματα της δεκαετίας του ’80 επανέρχονται με καινούργια άλμπουμ. Οι τεξανοί Helstar που σχηματίστηκαν το 1982 αλλά ποτέ δεν κατάφεραν να κάνουν το κάτι παραπάνω, υπέγραψαν με την δισκογραφική εταιρεία του μπασίστα των Megadeth,  EMP Label Group και στις 9 Απριλίου θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο "Vampiro". Το δεύτερο συγκρότημα είναι σαφώς πιο γνωστό και πετυχημένο. Οι Vicious Rumors θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ, το 12ο στη δισκογραφία τους , στον Αύγουστο με τίτλο "Concussion Protocol".
• Μετά από 25 χρόνια 9!0 οι Dan Reed Network επιστρέφουν με καινούργιο άλμπουμ. Τίτλος του "Fight Another Day" και θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιουνίου.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου