ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΣΙΜΠΟΥΛΚΟΒΑ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ (ΤΑ ΠΟΙΑ;)

Δεν κρύβονται τα ερυθρόλευκα αισθήματα της μεγάλη τενίστριας! Λευκό φόρεμα, κόκκινο εσώρουχο!
Ένταση έχει δημιουργήσει η καινούργια δήλωση της Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα (σ.σ. προσοχή στο λ) για την Μαρία Σαραπόβα σχετικά με τις αντιδράσεις στην υπόθεση ντόπινγκ της Ρωσίδας  την οποία χαρακτήρισε αντιπαθητική, αλαζονική και ματαιόδοξη.
"Έμεινα έκπληκτη με όλες αυτές τις διπλωματικές αντιδράσεις, επειδή στην πραγματικότητα οι γνώμες που επικρατούν είναι εντελώς διαφορετικές. Δεν ήθελα να κάνω κάποια δήλωση, επειδή δεν ήθελα να είμαι το μόνο άτομο που θα έλεγα ανοιχτά τη γνώμη μου για αυτό το θέμα. Θα πω μόνο πως δε λυπάμαι για τη Σαραπόβα και δε θα μου λείψει από το tour", δήλωσε η Σλοβάκα στην ιστοσελίδα  "sport.sk" και συνέχισε:
"Είναι ένα εντελώς αντιπαθητικό άτομο. Είναι αλαζονική, ματαιόδοξη και ψυχρή. Όταν κάθομαι μαζί της στα αποδυτήρια, δε θα μου πει καν ένα γεια".
Εκτιμούμε τη θέση της μεγάλης αθλήτριας (της Τσιμπούλκοβα) για αυτό και παραθέτουμε μια μικρής σειρά φωτογραφιών που αναπτερώνει το ηθικό μας εν όψει αυξήσεων των τιμών της βενζίνης (άσχετο). Μπείτε εδώ και διαβάστε περισσότερα νέα για αυτή τη μεγάλη τενίστρια.
6/4/16
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου