ΟΙ ROLLING STONES ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΙΣΚΟ ΜΕ BLUES ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ;

11 χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου studio άλμπουμ τους A Big Bang (2005), οι Rolling Stones φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στο να ανακοινώσουν νέο δίσκο που θα κυκλοφορήσει πριν το τέλος της χρονιάς!
Σε συνέτνευξή του στη βρετανική εφημερίδα  The Sun, ο Keith Richards είπε ότι τα νέα τους κομμάτια θα εκπλήξουν πολύ κόσμο. Το συγκρότημα έχει μπει στο studio από το Δεκέμβριο του 2015 γράφοντας συνέχεια και ήδη έχουν πολύ υλικό, σε σημείο που κι οι ίδιοι έχουν εκπλαγεί αφού στο παρελθόν ποτέ δεν είχαν τόσο υλικό πριν την ηχογράφησή του! Βέβαια, ο Richards διευκρίνησε ότι δεν είναι απαραίτητο να κυκλοφορήσουν άλμπουμ(!), ενώ ο Ron Wood μιλώντας στο Αssociated Press, είπε ότι υπάρχουν πολλές blues διασκευές αλλά και δικά τους τραγούδια, όλα blues!
“Έχουμε ηχογραφήσει αρκετά καινούργια τραγούδια αλλά και blues standards. Μέσα σε 2 ημέρες ηχογραφήσαμε 11 blues μεταξύ αυτών τραγούδια των Howlin’ Wolf και Little Walter αλλά κι άλλων. Ο ήχος είναι αυθεντικός blues.
Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μάς θυμίζει ότι στις αρχές της χρονιάς, ο Elton John είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να ακούσει τους Stones να επιστρέφουν στις ρίζες τους κι ίσως κάτι να ήξερε.

Το εξώφυλλο του A Bigger Bang

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου