STAIRWAY TO THE STARS (23/8/15)

• Zakk Sabbath ονομάζεται το tribute συγκρότημα στους Black Sabbath, που σχημάτισε ο Zakk Wylde μαζί με τον μπασίστα Rob "Blasko" Nicholson (Ozzy, Rob Zombie) και τον ντράμερ Joey Castillo (Danzig, Queens of the Stone Age) κι ήδη ανακοίνωσαν 2 εμφανίσεις στη Καλιφόρνια.
• «Είσαι ότι δηλώσεις» λέμε στην Ελλάδα και η Lady Gaga το έκανε πράξη δηλώνοντας ότι θα ήθελε την αποκαλούν "Η επόμενη Iron Maiden" παρά "Η επόμενη Madonna"(σ.σ. στην πραγματικότητα κανένα από τα δύο δεν είναι). "Οι Iron Maiden είναι ένα από τα σημαντικότερα rock συγκροτήματα όλων των εποχών. Υπάρχουν άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τη σημασία του heavy metal...οι Maiden γέμιζαν στάδια και ακόμη και σήμερα γεμίζουν και αυτό είναι λόγω του πολιτισμού, της μουσικής και των δυναμικών στίχων που τους ξεχωρίζει και κάνει τους οπαδούς τους να είναι τόσο φανατικοί. Οι fans των Iron Maiden ζουν και αναπνέουν για αυτούς".
• Και δεύτερο δίσκο ετοιμάζουν οι British Lion, το project του Steve Harris. Σύμφωνα με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος, Richard Taylor: "Όταν βρισκόμαστε με τον Steve συνεργαζόμαστε καλά αφού και στους δύο αρέσει πολύ η μελωδία. Νομίζω ότι θα βγάλουμε δεύτερο άλμπουμ, αρκεί να βρεθεί χρόνος, αφού το πρόγραμμα του Steve είναι πολύ σφιχτό".
• Το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ του θα κυκλοφορήσει ο μπασίστας των Status Quo, John ‘Rhino’ Edwards στις 23 Οκτωβρίου. Τίτλος του Rhino’s Revenge II κι έρχεται 15 χρόνια(!) μετά την κυκλοφορία του πρώτου του άλμπουμ. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο Rhino’s Revenge II ντραμς και κιθάρα παίζουν οι γιοι του Max και Freddie, ενώ η κόρη του Mae κάνει φωνητικά!(σ.σ. θα είναι χωρισμένος γιατί δεν αναφέρεται πουθενά η γυναίκα του!)
• Επιτυχία μπορεί να θεωρηθεί για τους Anvil, η συνεργασία τους με τον Udo Dirkschneider στη θέση του παραγωγού του καινούργιου άλμπουμ τους. Το συγκρότημα θα μπει στο studio τον Οκτώβριο για να ηχογραφήσει τον καινούργιο δίσκο τους με πιθανό τίτλο "Anvil Is Anvil".   
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου