Πιστοί στην παράδοση που τους θέλει να κυκλοφορούν τα τελευταία άλμπουμ τους σε special tour εκδόσεις, οι φιλανδοί Nightwish θα κυκλοφορήσουν στις 30 Οκτωβρίου το καινούργιο άλμπουμ τους "Endless Forms Most Beautiful" σε deluxe tour συσκευασία που θα περιλαμβάνει bonus DVD με 21 making-of για κάθε τραγούδι, δύο καινούργια clips των τραγουδιών "Yours Is An Empty Hope" και "Stargazers" καθώς και 5 ειδικά video special clips μ’ ένα documentary από τα τραγούδια "Planet Hell", "Last Of The Wilds", "Storytime", "Arabesque" και "Last Ride Of The Day". Το dvd θα περιέχει photo gallery με 400 φωτογραφίες από συναυλίες και promo δραστηριότητες τους.

"Endless Forms Most Beautiful" tour edition track listing:

01. Shudder Before The Beautiful
02. Weak Fantasy
03. Élan
04. Yours Is An Empty Hope
05. Our Decades In the Sun
06. My Walden
07. Endless Forms Most Beautiful
08. Edema Ruh
09. Alpenglow
10. The Eyes Of Sharbat Gula
11. The Greatest Show On Earth

01. Yours Is An Empty Hope (live)*
02. Stargazers (live)*
03. Planet Hell (special clip)
04. Last Of The Wilds (special clip)
05. Storytime (special clip)
06. Arabesque (special clip)
07. Last Ride Of The Day (special clip)
08. Making-of
- The Cabin
- By The Lake
- Inside His Head
- Summer Camp
- More Campers
- New Hometown
- Almost There
- London
- Mixing And Mastering
- Ready!
- Release Of The First Single
- The Theme Of The Album
- The Recordings For Floor & Kai
- Thoughts And Feelings
- The Release
- The Artwork
- The Tour Rehearsals
- The Tour Starts
- The Second Single
- The Upcoming Shows
- Troy
09. Élan (official video)
10. Endless Forms Most Beautiful (official video)
11. Photo Gallery
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου