CITIES ON FLAME WITH ROCK'N'ROLL (1/6/15)

• “Fallen” είναι ο τίτλος του καινούργιου άλμπουμ των Stryper που θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου. Μεταξύ των τραγουδιών που θα περιέχει θα είναι και το "After Forever" των Black Sabbath. Τέλος, στον εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό των 300 (!) αντιτύπων για όλο τον κόσμο(!) θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο το άλμπουμ τους "Live at the Whisky". Η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι η 7η Αυγούστου.
• Το διάδοχο του "Horns And Halos" θα κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου, ο Michael Monroe . Το άλμπουμ του τιτλοφορείται "Blackout States"και η παραγωγή θα γίνει από τον Chips Kiesbye. Χαρακτηριστικό είναι ότι τόσο στο άλμπουμ όσο και στην περιοδεία θα τον συνοδεύσουν δύο πρώην μέλη των New York Dolls, οι Sami Yaffa μπάσο (επίσης πρώην Hanoi Rocks) και ο κιθαρίστας Steve Conte.
• Το πέμπτο άλμπουμ των Iρλανδών Stormzone θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιουλίου με τίτλο "Seven Sins".
• Στις 21 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των αμερικάνων Michigan thrashers Battlecross με τίτλο "Rise To Power". Η παραγωγή του έγινε από τον Jason Suecof.
• Δείτε τον Sebastian Bach (Skid Row) και τον Duff McKagan να ερμηνεύουν το "Patience" των Guns’n’Roses σε εμφάνισή τους στο Los Angeles. 
• Σοβαρό ατύχημα είχε την Παρασκευή 29 Μαΐου κατά τη διάρκεια εμφάνισης των D-A-D στο Aarhus, όταν 15 λεπτά μετά την έναρξη της εμφάνισης του συγκροτήματος, ο μπασίστας Stig Pedersen, ο οποίος γλίστρησε κι έπεσε με αποτέλεσμα να σπάσει το χέρι του. Οι Jesper και Jacob Binzer έπαιξαν ακουστικά το "Laugh And A 1/2" για να ακυρωθεί η εμφάνιση τους μετά το ατύχημα του Pedersen, ο οποίος θα επανέλθει μετά από 6-8 εβδομάδες.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου