ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2020 ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ SONS OF APOLLO

Στις 17 Ιανουαρίου 2020 θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο δεύτερο άλμπουμ των Sons of Apollo με τίτλο "MMXX" (20/20). Η παραγωγή του έγινε από τους The Del Fuvio Brothers (που δεν είναι άλλοι από τους Portnoy και Sherinian)  και θα κυκλοφορήσει σε standard CDέκδοση, περιορισμένης έκδοση 2πλό CD που περιλαμβάνει instrumental mixes και αποσπάσματα a cappella, 2πλό LP + CD μαζί και  ψηφιακά.
"Μουσικά ακολουθούμε το ίδιο μονοπάτι του πρώτου άλμπουμ αλλά τώρα τα τραγούδια είναι ακόμα καλύτερα.  Το 'Psychotic Symphony' (σ.σ. το πρώτο άλμπουμ τους) ήταν μια πολύ καταγραφή του τι μπορούσαμε να κάνουμε, τώρα όμως η χημεία δουλεύει καλύτερα.» λέει ο Portnoy. "Φέτος παίξαμε 83 φορές live και ήλθαμε ακόμα πιο κοντά μεταξύ μας. Αυτό φάνηκε από τον τρόπο που συνθέσαμε τα καινούργια τραγούδια μας» προσθέτει ο Derek Sherinian.  Τα περισσότερα τραγούδια του "MMXX" έχουν γραφτεί από τους Portnoy, Sherinian και Thal στο home studio του Portnoy στην Pennsylvania, μέσα σε τρεις εβδομάδες. Οι στίχοι γράφτηκαν από τον Soto με τη βοήθεια του Sherinian. O συνολικός χρόνος των τραγουδιών του «ΜΜΜΧΧ»  φθάνει τα 60 λεπτά με το 'New World Today' που κλείνει το άλμπουμ να είναι 16 λεπτά! Οι Sons of Apollo είναι οι Mike Portnoy ντραμς. Derek Sherinian πλήκτρα, Ron "Bumblefoot" Thal κιθάρα (πρώην  Guns’n’Roses), Billy Sheehanμπάσο (Winery Dogs, Mr.Big, David Lee Roth) και Jeff Scott Soto τραγούδι (και που δεν έχει τραγουδήσει).
Τέλος, αν παραξενευόσαστε από τον τίτλο, προήλθε από το γεγονός ότι η δισκογραφική εταιρεία, τούς είπε ότι θα κυκλοφορήσει στα μέσα του Ιανουαρίου του 2020, οπότε   αμέσως σκέφτηκαν το 2020 για να καταλήξουν στη λατινική γραφή του.
19/11/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου