ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ RAMMSTEIN



ετά τη διαβεβαίωση δια στόματος του Πρωθυπουργού ότι οι εργασίες αντικατάστασης των πάνελς του περίφημου πλέον σκέπαστρου του Καλατράβα θα έχουν ολοκληρωθεί  προς τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο στα μέσα Απριλίου, η συναυλία των Rammstein στις 30 Μαΐου 2024 μεταφέρεται στο Ολυμπιακό Στάδιο


Τα εισιτήρια για την εκδήλωση θα είναι εξατομικευμένα δηλαδή θα πρέπει να γίνει καταχώρηση του πραγματικού ονόματος του κάθε fan για την αγορά τους.

Η εξατομίκευση έχει ως στόχο την πρόληψη της πώλησης εισιτηρίων σε υπερβολική τιμή από διάφορα ανεπίσημα site διάθεσης εισιτήριων (Viagogo κτλ).

Οι πελάτες που αγοράζουν εισιτήρια για άλλους θα πρέπει να έχουν τα στοιχεία τους για να προβούν στην αγορά τους αλλιώς ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα κατά την είσοδο τους στο συναυλιακό χώρο σε περίπτωση που τα προσωπικά τους στοιχεία δεν ταιριάζουν.

Κάθε fan θα έχει τη δυνατότητα αγοράς έως και 6 εισιτηρίων για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 6 ετών.

Τα παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών θα πρέπει να εισέλθουν στον χώρο με τη συνοδεία κηδεμόνα ή εξουσιοδοτημένου ενηλίκου ενώ η αγορά εισιτηρίων τους θα γίνει μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Ticketmaster.

Οι 15 έως 17 ετών που δεν έχουν αστυνομική ταυτότητα θα πρέπει να επικοινωνήσουν αντίστοιχα με το τηλεφωνικό κέντρο Ticketmaster για την αγορά του εισιτηρίου τους.

Η αγορά των εισιτηρίων ΑΜΕΑ όπως και των συνοδών τους (1 ανά κάθε άτομο) θα γίνει αποκλειστικά μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Ticketmaster.

Τηλεφωνικό κέντρο Ticketmaster: 21 1198 1535.
(Ώρες Λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου: 10:00-21:00 Καθημερινές & Σαββατοκύριακο)

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στις 12:00 μέσω του www.ticketmaster.gr.

Τα μέλη του fan-club των Rammstein “LIFAD” θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήρια από την Τρίτη 7 Νοεμβρίου στις 12:00 έως την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στις 12:00. Κάθε μέλος του LIFAD μπορεί να αγοράσει έως έξι (6) εισιτήρια ανά συναυλία μέσω της προπώλησης του LIFAD».


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Tα Feuer Zone όπως αντίστοιχα και τα Standing εισιτήρια για τη συναυλία των Rammstein στις 30 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο έχουν εξαντληθεί!

Τα εισιτήρια της Feuer Zone(PL2) κατηγορίας όπως αντίστοιχα και της Standing (PL3) κατηγορίας (δες χάρτη), ισχύουν κανονικά και για το ΟΑΚΑ. Οι κάτοχοιseated εισιτηρίων(PL1) θα λάβουν τις επόμενες ημέρες στο mail τους, seated εισιτήριο με την αντίσποιχη θέση στην PL1 ζ΄λωνη του Ολυμπιακού Σταδίου (δες χάρτη). Όσοι ωστόσο επιθυμούν να αλλάξουν το standing PL3εισιτήριο τους και να αγοράσουν seated εισιτήριο στον καινούργιο χώρο, μπορούν να το κάνουν στέλνοντας email στο   

rammstein@highpriority.gr.


 31/10/23



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου