ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ QUEENS OF THE STONE AGE ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 



Με ανακοίνωση της η διοργανώτρια εταιρεία, ενημέρωσε ότι ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ  η συναυλία των Queens of the Stone Age για τις 27 Ιουλίου στο Athens Olympic Complex, επειδή ο κιθαρίστας-τραγουδιστής Josh Homme χρειάζεται να μεταβεί εσπευσμένα στις ΗΠΑ, ώστε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Το συγκρότημα ακύρωσε τις τελευταίες 7 εμφανίσεις της ευρωπαικής περιοδείας του.

 Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 15 Ιουλίου και θα έχει ολοκληρωθεί εντός 20 εργάσιμων ημερών.
Οι κάτοχοι των ηλεκτρονικών εισιτηρίων θα πιστωθούν το αντίτιμο των εισιτηρίων τους αυτόματα το χρονικό διάστημα που προαναφέραμε, χωρίς να χρειαστεί κάποια ενέργεια από μέρους τους.
Οι κάτοχοι των hard copy εισιτηρίων θα μπορούν να εξαργυρώνουν το εισιτήριό τους στα φυσικά σημεία προπώλησης (Monsterville: Αγίας Ειρήνης 13, Μοναστηράκι, τηλ.: 21 0364 8180, Metal Era: Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Αθήνα, τηλ.: 21 0330 4133) αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου και για 20 εργάσιμες ημέρες.
Αν κάποιος κάτοχος εισιτηρίου επιθυμεί αντί εξαργύρωσης να παρακολουθήσει τη δεύτερη φεστιβαλική μέρα του AthensRocks στις 2 Αυγούστου όπου θα εμφανιστούν οι LENNY KRAVITZ, SLEAFORD MODS, THE LAST INTERNATIONALE, ILIAS BOGDANOS & INCO μπορεί να το κάνει στέλνοντας σχετικό mail στο info@highpriority.gr», καταλήγει η ανακοίνωση.

9/7/24



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου