Ο ΠΟΥΛΙΚΑΚΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΟ "ΥΠΑΡΧΩ" ΣΤΟΥΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΣ/Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ELVIS PRESLEY ΣΤΟ ED SULLIVAN SHOW-1965

 

Οι Αυθαίρετοι παράδεκτοι ήταν μια από τις εξυπνότερες και καλύτερες ελληνικές σειρές. Στο χριστουγεννιάτικο επεισόδιο, είχαν προσκαλέσει τον Δημήτρη Πουλικάκο, όπου θα τον δούμε να ερμηνεύει με το δικό του τρόπο το «Υπάρχω» του Στέλιου Καζαντζίδη. Το video ανέβασε ο Πάνος Βαγενάς και η ατάκα του Χρήστου Βαλαβανίδη,  "θα μου χαλάσει το ρεβεγιόν ο ροκαμπίλις" είναι όλα τα λεφτά. Την πρώτη φορά που ο Πουλικάκος ερμήνευσε το τραγούδι, ήταν το 1979 στην περίφημη συναυλία της Βροχής στου Ζωγράφου, που όταν είπε στους μουσικούς του ότι ήθελε να το διασκευάσει, τον κύτταζαν …περίεργα, μην πιστεύοντας τι …ακούνε! Κι αν κρίνουμε τόσο από την ερμηνεία του όσο κι από την διαχρονική επιτυχία, είχε δίκιο!

 Μνημείο στην ιστορία της μουσικής, η ιστορική εμφάνιση του Elvis Presley στην θρυλική εκπομπή The Ed Sullivan Show, όπου στις 28 Οκτωβρίου 1956, σε ηλικία 21 ετών, ερμήνευσε με το μοναδικό τρόπο του το Hound Dog. Το rock είχε αποκτήσει Βασιλιά.



Α.Ρ.

25/2/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. Αλεξανδρε ή σειρά που ό θείος Νωντας τραγούδησε το υπάρχω είναι οί Αυθαίρετοι στην οποία ήταν και πρωταγωνιστής..Με αγάπη ένας παλιός φίλος από το παλιό θρυλικό chat.....Philby

    ΑπάντησηΔιαγραφή