MOTLEY CRUE IS BACK

Δεν υπήρχε άνθρωπος που να μην πίστευε ότι θα έλθει μια ημέρα που οι Motley Crue θα επανασυσταθούν. Σχεδόν 6 χρόνια μετά την υπογραφή(!) συμβολαίου διάλυσής τους, μετά την πετυχημένη βιογραφική ταινία του Netflix, "The Dirt", οι Vince Neil, Nikki Sixx, Mick Mars και Tommy Lee βλέποντας ότι δεν έχουν να κάνουν τίποτε καλύτερο στη ζωή τους (σ.σ. για να λέμε τα πράγματα όπως είναι) αποφάσισαν να επιστρέψουν. Με μια ιστορία που αγγίζει τα 38 χρόνια, 9 studio άλμπουμ και περισσότερους από 100.000.000 δίσκους πουλημένα σε όλο τον κόσμο, οι Cruefans ήταν πάντα δίπλα τους. Κι όχι μόνο οι παλιοί αλλά και οι καινούργιοι. Γιατί οι Motley Crue δεν είναι ένα απλό καλό hard rock συγκρότημα αλλά μια ξεχωριστή περίπτωση, ιδέα όπως θα λέγαμε στην ποδοσφαιρική γλώσσα.  Τα μέλη του συγκροτήματος είχαν συναντηθεί το 2018 για να ηχογραφήσουν 4 καινούργια τραγούδια για την ταινία "The Dirt" και μετά από πιέσεις των fans, η σκέψη για μια επανασύσταση ωρίμασε και έγινε πράξη! "Βλέπω τους Metallica και τους Aerosmith που συνεχίζουν κι αναρωτιέμαι, γιατί αποσυρθήκαμε τόσο νωρίς" λέει ο Mickey Mars. Βέβαια επειδή τα παιδιά είναι έξυπνα, μετά τα  4κομμάτια που μάλλον πέρασαν απαρατήρητα αλλά ήταν μέσα στο ύφος των Motley Crue, εκείνο που σκέπτονται πρώτο είναι μια πετυχημένη περιοδεία και μετά και άμα έρχεται δίσκος. Όπως κάνουν και οι Guns and Roses αλλά και οι Skid Row κι ένα σωρό αλλά συγκροτήματα μικρότερης ή ίσης δυναμικής με αυτούς. "Μετά την προβολή της ταινίας 'The Dirt' πολύς κόσμος με ρώταγε αν θα ξαναπαίζαμε μαζί. Οι fans το φωνάζαν και οι Motley Crue το άκουσαν» λέει ο Tommy Lee.
Χωρίς ακόμα να έχουν ανακοινωθεί όλες οι ημερομηνίες, το καλοκαίρι του 2020 προβλέπεται ιδιαίτερα καυτό για την Αμερική όπου θα περιοδεύσουν μαζί με τους Def Leppard και Poison. Τη συγκεκριμένη περιοδεία την επιβεβαίωσες κι ο τραγουδιστής των Poison, Bret Michaels με ανάρτησή του!
H αλήθεια είναι ότι η Live Nation τους προσέφερε 150.000.000$ με τον όρο ότι ο Vince Neil θα αδυνάτιζε εντυπωσιακά! Ακόμα είχαν δει το φως της δημοσιότητας καυγάδες μεταξύ Neil και Lee κάτι που οι ίδιοι λένε ότι δεν έγιναν στο βαθμό που «βγήκε προς τα έξω».
19/11/19
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου