NEWS OF THE WORLD (10/7/17)

• Αυτό είναι το εξώφυλλο του επερχόμενου άλμπουμ των Blind Guardian, "Legacy Of The Dark Lands" το οποίο φιλοτεχνήθηκε από τον  Gyula Havancsák. Το συγκρότημα είναι πολύ ευχαριστημένο από τη δουλειά του και βρίσκει ότι ταιριάζει με τη μουσική του πλέον φιλόδοξου projects που έχει κυκλοφορήσει. Να θυμίσουμε ότι το "Legacy Of The Dark Lands" ηχογραφήθηκε με τη συνοδεία Συμφωνικής Ορχήστρας και οι στίχοι του βασίζονται στο βιβλίο του Markus Heitz, "Die Dunklen Lande".
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο θρύλος της bossa nova, Joao Gilberto. Είχε κυκλοφορήσει δεκάδες άλμπουμ με τελευταίο το Getz/Gilberto '76 (2016 με τη συμμετοχή του Stan Getz) που είναι live ηχογραφημένο από το 1976.
• Σε προγραμματισμένο ραντεβού το Σεπτέμβριο θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού ο μεγάλος της soul μουσικής, Stevie Wonder.
• Ακούστε το καινούργιο τραγούδι των Eclipse με τίτλο «United» μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ τους "Paradigm". 
• Για μια ακόμα φορά, τυπικότατοι οι Fuzztones στη συνάντησή τους με τους Έλληνες fans τους, (ξανά), έρχονται στο Gagarin στις 26 Σεπτεμβρίου για μια εμφάνιση. 

• "Voodoo" είναι ο τίτλος του νέου άλμπουμ των SoundtrucK που θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιουλίου. Το “Voodoo” κυκλοφορεί 7 χρόνια μετά το ντεμπούτο τους και το συγκρότημα παραμένει σταθερό στο southern rock ύφος τους. Οι ηχογραφήσεις έγιναν την περίοδο 2017-2018 στα Studio Nikta και η παραγωγή/ μίξη έγιναν από τον George Florakis.

• Το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ ανακοίνωσε η κιθαρίστας των Motorhead,  Phil Campbell. Τίτλος του "Old Lions Still Roar" και θα κυκλοφορήσει προς το τέλος της χρονιάς με συμμετοχές ονομάτων όπως Rob Halford,  Dee Snider και Alice Cooper, Chris Fehn (Slipknot), Benji Webbe (Skinred), Matt Sorum (Guns’n’Roses) και Whitfield Crane (Ugly Kid Joe.
• Δείτε τους Clutch να διασκευάζουν το κομμάτι των ZZ Top, "Precious And Grace". Το τραγούδι μαζί με την άλλη διασκευή τους, το "Evil" του Willie Dixon θα κυκλοφορήσουν στο νέο τους άλμπουμ με τίτλο "Weathermaker Vault Series" που θα κυκλοφορήσει φέτος.

• Τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει ο Ace Frehley το καινούργιο του άλμπουμ με τίτλο "Origins Vol. 2". Προσέξτε ποιους καλεσμένους έχει: Lita Ford (που τραγουδάει το"Jumping Jack Flash") και τον Robin Zander των Cheap Trick που τραγουδάει το "30 Days In The Hole" των Humble Pie.

• 50 ένδοξα χρόνια κλείνουν οι Nektar και το βρετανικό συγκρότημα θα κυκλοφορήσει το νέο του δίσκο με τίτλο “The Other Side”. Στη σημερινή σύνθεση συμμετέχουν οι παλιοί Derek “Mo” Moore (μέλοτρον, μπάσο), Ron Howden (ντραμς) και Mick Brockett που συμμετείχαν και στο πρώτο άλμπουμ τους με την προσθήκη των Ryche Chlanda, Randy Dembo και Kendall Scott. Το The Other Side θα κυκλοφορήσει σε cd και διπλό βινύλιο.
• Δείτε ένα trailer από το επερχόμενο live άλμπουμ των Sons of Apollo στο Plodiv της Βουλγαρίας.
 
• Το 1989 οι Kreator είχαν έλθει στη χώρα μας για μια εμφάνιση στο Ρόδον. Προσπάθησαν να πάρουν άδεια να γυρίσουν μέσα στο Ηρώδειο το video του τραγουδιού τους Betrayer αλλά δεν τα κατάφεραν. Έτσι γύρισαν το video …έξω από τον ιστορικό χώρο. Στη σημερινή Σήραγγα του Χρόνου δείτε τους σε μεγάλες thrash στιμγές! 

 
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου