NEWS OF THE WORLD (1/9/18)

• Οι Metallica ξεκίνησαν συνεργασία με την ωρολογοποιία Nixon και τα πρώτα ρολόγια με το λογότυπό τους αλλά και παραστάσεις που παραπέμψουν σε άλμπουμ τους είναι ήδη στην αγορά. Οι τιμές τους ξεκινούν από τα $125 και φθάνουν τα $750.
• Μια ακόμα έκδοση του ιστορικού άλμπουμ των Anthrax, "State Of Euphoria" θα κάνει η δισκογραφική εταιρεία τους στις 5 Οκτωβρίου.  Η καινούργια έκδοση του θα κυκλοφορήσει σε 2πλό digipack remastered cd με bonus  τη live ηχογράφηση του"Antisocial" το 1989 και σε διπλό βινύλιο. Το δεύτερο cd θα περιέχει σπάνιο υλικό από το αρχείο του Charlie Benante καθώς και 20σέλιδο ένθετο.
• Οι die hard fans των Jack Starr’s Burning Star θα θυμούνται το όνομα του τραγουδιστή Mike Tirelli που τραγούδησε στα άλμπουμ No Turning Back (1986), Blaze of Glory(1987) και Jack Starr's Burning Starr(1989). Ο Tirelli επανέρχεται με το καινούργιο συγκρότημα του, τους Rising Five και το EP "No Death Reborn" που θα κυκλοφορήσει στις 24 Αυγούστου.
• Στην Αγγλία πιστεύουν πολύ στους Struts και το πρώτο άλμπουμ τους είχε αποσπάσει πολύ καλές κριτικές. Το συγκρότημα παρουσίασε ένα καινούργιο τραγούδι με τίτλο Primadonna Like Me από το επερχόμενο άτιτλο για την ώρα δεύτερο άλμπουμ τους.
• Δείτε μια ολιγόλεπτη συνέντευξη του τραγουδιστή των Uriah Heep, Bernie Shaw που μιλά για το καινούργιο άλμπουμ του συγκροτήματος με τίτλο "Living The Dream". Ημερομηνία κυκλοφορίας του η 14η Σεπτεμβρίου.

• Μετά την έντονη φημολογία που έχει ξεκινήσει σχετικά με την πιθανή επανασύνδεση των AC/DC και μάλιστα με τους Brian Johnson και Phil Rudd, ρώτησαν τον νυν ντράμερ τους συγκροτήματος, τον 72χρονο Oυαλό Chris Slade αν γνωρίζει κάτι σχετικό. Ο Slade απάντησε ότι έχει να μιλήσει με τον Angus από την ημέρα που τελείωσε η «Rock Or Bust tour». «Περιμένω και να μάθω κι εγώ» δήλωσε(σ.σ.μάς φώτισες).
• Σύμφωνα με τον κιθαρίστα Kerry King, οι Slayer θα επεκτείνουν την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους και μέσα στο 2019. Έχουμε ελπίδες!
• Δείτε ένα πολύ ενδιαφέρον video teaser για το βιβλίο των Led Zeppelin που τιτλοφορείται "Led Zeppelin By Led Zeppelin" και θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο από τις εκδόσεις Reel Art Press.
• Νεκρός βρέθηκε ο τραγουδιστής των We Came as Romans, Kyle Pavone. Ήταν μόνο 28 ετών και η αιτία θανάτου ήταν υπερβολική δόση ναρκωτικών.
1/9/18
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου