NEWS OF THE WORLD (21/8/18)

• Επανακυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση βινυλίου 500 αντιτύπων το τρίτο άλμπουμ των Jack Starr's Burning Starr (1989) με τίτλο το όνομά τους. Λόγω του πορτοκαλιού χρώματος, όλοι ονόμαζαν το άλμπουμ σαν “Orange Album". Το άλμπουμ είχε επανεκδοθεί σε διπλό cd το 2014 με το δεύτερο cd να περιέχει την εμφάνισή τους ση Γερμανία το 2013. Η καινούργια έκδοση βινυλίου θα περιέχει 13 τραγούδια (σ.σ. όσα και το cd), αντί 9 της πρώτης έκδοσης  κι ένθετο με φωτογραφίες.


• Την κυκλοφορία του πρώτου εξ ολοκλήρου χριστουγεννιάτικου άλμπουμ του ανακοίνωσε εν μέσω καλοκαιρινών διακοπών ο Eric Clapton. Θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου με τίτλο Happy Xmas και θα είναι το 24ο άλμπουμ της καριέρας του . Θα περιέχει βέβαια τα κλασικά "For Love on Christmas Day" και "Jingle Bells" που το έχει αφιερώσει στον DJ, Avicii που πρόσφατα έβαλε τέλος στη ζωή του. Το εξώφυλλο του Happy Xmas είναι σχεδιασμένο από τον ίδιον τον Clapton.

• 23 άλμπουμ του Prince που ηχογραφήθηκαν από το 1995 έως και το 2010 είναι ήδη διαθέσιμα σε streaming παλτφόρμες. Μαζί τους είναι διαθέσιμη και μια καινούργια συλλογή με τίτλο Prince Anthology.Παράλληλα παρουσιάστηκε ένα video για το τραγούδι του Black Sweat.
• Με την ολοκλήρωση της Legacy of the Beast European Tour 2018, οι Iron Maiden ανήρτησαν στο επίσημο κανάλι τους στο YouTube, ένα ευχαριστήριο βίντεο. Δείτε το!

• Ο μεγάλος σκηνοθέτης John Carpenter, ο οποίος πέρυσι έπαιξε και στην Αθήνα, θα κυκλοφορήσει τη μουσική της καινούργιας του ταινίας με τίτλο .. Halloween. Ην ταινία θα παιχτείς τους κινηματογράφους στις 19 Οκτωβρίου και την ίδια ημέρα θα κυκλοφορήσει και το soundtrack.
• Με δύο όγκους νοσηλεύεται σε νοσοκομείο ο κιθαρίστας των Stryper, Oz Fox. Ο ένας όγκος είναι στο πίσω μέρος του κεφαλιού του κι άλλος κοντά στο αυτί και η κατάστασή του είναι κρίσιμη.
• Δείτε ένα ακόμα τραγούδι από το καινούργιο άλμπουμ των Coheed and Cabria. To άλμπουμ τους τιτλοφορείται "The Unheavenly Creatures" και το τραγούδι "The Gutter".
• Αυτοκτόνησε η τραγουδίστρια των Huntress, Jill Janus η οποία έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα. Ήταν μόλις 42 ετών.
• Στις 7 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των Nashville Pussy  με τίτλο "Pleased To Eat You". Δείτε το lyric video για το τραγούδι "One Bad Mother".




ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου