HELLOWEEN: ΣΕ LIVE CD/DVD/Blu-ray Η PUMKINS UNITED ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ STUDIO ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΕ KISKE KAI HANSEN!

Μετά την ευχάριστη έκπληξη της επανένωσης των Helloween με του Michael Kiske και Kai Hansen και την ταυτόχρονη παρουσία του νυν τραγουδιστή του συγκροτήματος Andi Deris και του κιθαρίστα Sascha Gerstner, όλων πέρασε από το μυαλό μας ότι θα ακολουθούσε η κυκλοφορία ενός live cd/dvd/ Blu-ray. Η «Pumpkins United» ήταν απόλυτα πετυχημένη, κι ας μην πέρασε από τη χώρα μας και τα καλύτερα κομμάτια της θα κυκλοφορήσουν σε ένα live cd/dvd/Blu-ray μέσα στο 2019. Και τα νέα δεν σταματούν εδώ: Το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει το 2020 καινούργιο studio άλμπουμ με τη συμμετοχή των Kiske και Hansen! Έχουμε δηλαδή και μια studio επανένωση του συγκροτήματος, κάτι που πριν 2 χρόνια ήταν άπιαστο όνειρο, ειδικά για τους παλαιότερους fans τους.
Η "Pumpkins United tour" θα τελειώσει εκεί που ξεκίνησαν όλα, από την πόλη που κατάγονται, το Αμβούργο με την εμφάνισή τους στη Sporthalle στις 22 Δεκεμβρίου.

Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μας θυμίζει ότι τελευταία φορά που έπαιξε ο Michael Kiske με τους Helloween ήταν το 1993, ενώ ο Hansen το 1988, αλλά αργότερα πολλές φορές ανέβηκε στη σκηνή μαζί τους.
21/8/18
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου