NEWS OF THE WORLD (16/8/18)

• «Είχα ξεχάσει ότι ήταν τα 60α γενέθλιά μου σήμερα, ευχαριστώ που μου το θυμήσατε», είπε ο Bruce Dickinson από τη σκηνή απευθυνόμενος στον κόσμο κατά τη διάρκεια συναυλίας των Iron Maiden στο Birmingham στις 7 Αυγούστου.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών ο πρώην τραγουδιστής των Annihilator, Randy Rampage, κανονικό όνομα Randall Desmond Archibald. Ο Rampage εκτός από τραγουδιστής στους Annihilator ήταν μπασίστας και τραγουδιστής στους hardcore D.O.A. Το όνομά του το συνέδεσε στενά με τους Annihilator αφού τραγούδησε στο πρώτο ιστορικό άλμπουμ τους "Alice In Hell"(1988) αλλά και στο Criteria for a Black Widow (1999).
• Κάνοντας ένα έξυπνο λογοπαίγνιο με τους There Tenors, οι Τim "The Ripper" Owens, Harry "The Tyrant" Conklin (Jag Panzer) και "The Hell Destroyer" Peck (Cage, Death Dealer, Denner/Shermann) σχημάτισαν τους Three Tremors! Δείτε κι ακούστε ένα δείγμα από το πρώτο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου! Το συγκρότημα συμπεριέλαβε 3 εμφανίσεις σε Αθήνα, Καστοριά και Θεσσαλονίκη. Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου - Αθήνα (Κύτταρο)
Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου - Καστοριά (Prague Live)
Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου - Θεσσαλονίκη (8 Ball Club).
• Το καινούργιο προσωπικό του άλμπουμ κυκλοφορεί ο  κιθαρίστας Costa Varras σε παραγωγή του Bob Katsionis, όπου συμμετέχει στο άλμπουμ παίζοντας πλήκτρα. Το άλμπουμ του τιτλοφορείται Neon Classical  και ήδη κυκλοφόρησε.

• 11.000.000$(!) μάζεψαν οι Pearl Jam από τις 2 συναυλίες που έδωσαν στο Safeco Field του Seattle  και τα προσέφεραν στον άστεγο πληθυσμό της πόλης αλλά και σε άλλους οργανισμούς της Κομητείας King. Τα έσοδα δεν προήλθαν μόνο από τα εισιτήριο των 2 συναυλιών, αλλά από μια μεγάλη  καμπάνια που διοργάνωσαν οι Parl Jam και 80 εστιατόρια του Seattle που προσέφεραν μέρος των εισπράξεων τους.
• Έρχεται ο Σεπτέμβριος και οι νέες κυκλοφορίες είναι πάρα πολλές. Μεταξύ αυτών και το νέο(;) άλμπουμ των Stratovarius, "Enigma: Intermission II"  που θα κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου. Βάλαμε το ερωτηματικό δίπλα στη λέξη νέο για το "Enigma: Intermission II" είναι συλλογής αφού περιλαμβάνει γνωστά τραγούδια τους παιγμένα με ορχήστρα αλλά και bonus tracks που έχουν κυκλοφορήσει παλαιότερα σε περιορισμένες εκδόσεις αλλά και τρία ολοκαίνουργια τραγούδια.
• Την ώρα που έπαιζε ο Billy Joel στο Boston Freeway Park την προηγούμενη εβδομάδα ανέβηκε στη σκηνή ο Joe Elliott των Def Leppard κι έπαιξαν το "Pour Some Sugar On Me". Δείτε το Fan video.
• Σύμφωνα με τον Dave Mustaine να περιμένουμε το νέο άλμπουμ των Megadeth μέσα στο 2019. Και οι Venom Inc του Tony "Demolition Man" Dolan θα έχουν καινούργιο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2019.
• Δείτε ένα video με στιγμιότυπα από την εμφάνιση των Firewind στο φετινό Wacken Festival.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το προηγούμενο News of the World.




Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου