NEWS OF THE WORLD (11/8/18)

• Σ’ ένα αγρόκτημα της Μασαχουσέτης βρέθηκε  εγκαταλελειμμένο τα πρώτο βαν που χρησιμοποιούσαν οι Aerosmith για να μετακινούνται!. Το βαν βρέθηκε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων αμερικανικού τηλεοπτικού προγράμματος για αντίκες, «American Pickers». Το βαν ταυτοποιήθηκε από τον πρώτο κιθαρίστα του συγκροτήματος RayTabano, ο οποίος αποχώρησε πριν το συγκρότημα γίνει γνωστό. Ο Tabano ήταν μέλος των Aerosmithη από το 1970 έως το 1972 κι όπως είπε το βαν ήταν το "κινούμενο ξενοδοχείο" τους. Οι American Pickers έδωσαν στον ιδιοκτήτη της έκτασης, 25.000$ για το βαν. Οι παρουσιαστές της εκπομπής ταξιδεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για να αγοράσουν ή να «επιλέξουν» διάφορα είδη για μεταπώληση, για πελάτες τους ή για την προσωπική τους συλλογή.


• Δείτε το καινούργιο video του Joe Bonamassa με τίτλο "King Bee Shakedown" μέσα από το καινούργιο του άλμπουμ "Redemption" που θα κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου.
• Στις 19 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των Amaranthe με τίτλο "Helix".
• Την κυκλοφορία του βιβλίου του "Thanks A Lot Mr. Kibblewhite: My Story" (Ευχαριστώ πολύ κ. Κιμπλγουάιτ: Η ιστορία μου) ανακοίνωσε ο τραγουδιστής των Who, Roger Daltrey. Η κυκλοφορία του θα γίνει  στη Μ.  Βρετανία στις 18 Οκτωβρίου και στην Αμερική στις 23 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με την περίληψη της αυτοβιογραφίας, ο κ. Κιμπλγουάιτ (Mr. Kibblewhite) ήταν «ο αυστηρός λυκειάρχης» του στη διάρκεια των επαναστατικών εφηβικών χρόνων του.«Πάντα αντιστεκόμουν στην παρόρμηση να “γράψω τα απομνημονεύματα”, αλλά τώρα, τελικά, αισθάνομαι ότι έχω αρκετή προοπτική. Όταν έχεις περάσει περισσότερο από μισό αιώνα στο επίκεντρο μιας μπάντας όπως οι «The Who», η προοπτική μπορεί να είναι ένα πρόβλημα. Όλα έγιναν σε μία στιγμή. Τη μία στιγμή ήμουν στο εργοστάσιο στο Shepherd's Bush, την επόμενη, πρώτο όνομα στο Woodstock».
Διαβάστε εδώ τι έγινε σε εκείνα τα περίφημα γενέθλια του Keith Moon.


• Και ο Rod Stewart έχει καινούργιο άλμπουμ. Τίτλος του Blood Red Roses και θα κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου με πρώτο single το "Didn't I."

• Πριν μερικές εβδομάδες είχατε διαβάσει από αυτή τη σελίδα για τη μήνυση που υπέβαλλε ο πρώην τραγουδιστής των Iron Maiden (σ.σ. δεν είχαν ηχογραφήσει τίποτε μαζί του) ο Dennis Wilcock ισχυριζόμενος ότι έχει γράψει τους στίχους για τα "Prowler", "Charlotte The Harlot", "Phantom Of The Opera", "Iron Maiden" και "Prodigal Son". Η απάντηση του συγκροτήματος ήταν απαξιωτική "Ο Wilcock όταν ήταν μέλος των Iron Maiden, ξεχνούσε συνέχεια τους στίχους των τραγουδιών ή  τραγουδούσε λάθος στίχους. Συνήθως του γράφαμε τους στίχους σε ένα χαρτί για να τους τραγουδάει στη σκηνή. Έτσι είναι τουλάχιστον αβάσιμος ο ισχυρισμός του να θυμάται τώρα στίχους που "έγραψε" πριν από 40 και πλέον χρόνια".

• Δείτε τους Smashing Pumpkins κατά την περιοδεία τους Shiny And Oh So Bright 2018 Tour να ερμηνεύουν το Stairway To Heaven –των Led Zeppelin με τη συνοδεία της Lzzy Hale των Halestorm.
 .• Δείτε το επίσημο lyric video για το καινούργιο τραγούδι του Billy Gibbons, "Missin' Yo' Kissin'" από το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ  "The Big Bad Blues".

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ NEWS OF THE WORLD









Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου