NEWS OF THE WORLD (18/8/17)

• Με καρκίνο του πνεύμονα διαγνώστηκε πριν 4 περίπου μήνες ο κιθαρίστας των Rolling Stones, Ron Wood. Οι γιατροί τελικώς αφαίρεσαν με επιτυχία ένα κομμάτι από τον αριστερό πνεύμονα του, που σημειωτέον είχε εξηγήσει πως πριν ακόμα γίνει η αφαίρεση κι όποια κι αν ήταν τα αποτελέσματα δεν θα υποβαλλόταν σε χημειοθεραπεία για να μην χάσει τα μαλλιά του.  Ο Wood είναι 70 ετών και πατέρας 6 παιδιών, έκοψε το κάπνισμα πριν από έναν χρόνο, λίγο πριν τη γέννηση των δίδυμων παιδιών του. (διάβασε εδώ). Ο Ron Wood μόλις κυκλοφόρησε το βιβλίο του «Ronnie Wood: Artist» κι ετοιμάζεται για την ευρωπαϊκή περιοδεία των Rolling Stones.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο μεγάλος Αμερικάνος country τραγουδιστής Glen Campbell. Στην τεράστια καριέρα κυκλοφόρησε περισσότερα από 70 άλμπουμ και μεγαλύτερες επιτυχίες του ήταν τα «Gentle on My Mind», "I Wanna Live", «Wichita Lineman», "I Gotta Have My Baby Back", «Galveston», «Country Boy» και φυσικά το «Rhinestone Cowboy» με το οποίο έγινε γνωστός και στην Ελλάδα. Το 1967 ήταν η χρονιά του, αφού κέρδισε 4 βραβεία Grammy σε κατηγορίες country και pop categories, ενώ το 1968 κέρδισε το βραβείο καλύτερου τραγουδιστής της country. Ήταν επίσης ηθοποιός, ενώ από το 1969 έως το 1972 παρουσίαζε και το show «The Glen Campbell Goodtime Hour». Το ντοκιμαντέρ του 2014 «I’ll Be Me» καταγράφει την τελευταία του περιοδεία και τη μάχη του με τη νόσο Αλτσχάιμερ. Ήταν 81 ετών και είχε 8 παιδιά.
• Σε τριπλό(!) βινύλιο θα επανακυκλοφορήσει το καλό άλμπουμ των Marllion, Marbles (2004). Η καινούργια έκδοση θα περιλαμβάνει bonus τραγούδια και διαφορετικό artwork από τον Carl Glover. Μπορείτε να το αποκτήσετε από το website του συγκροτήματος (πατήστε εδώ).
• Δείτε το video του καινούργιου τραγουδιού των Jack Starr’s Burning Star, “Heroes” από το επερχόμενο άλμπουμ τους “Stand Your Ground”.
• Παρουσιάστηκε το set list των συναυλιών των επανασυνεδεμένων Helloween. Για την ώρα δεν περνούν από τη χώρα μας αλλά τουλάχιστον «φτιαχτείτε» διαβάζοντας το set list. • Αναρτήθηκε η καινούργια ψηφοφορία που σχετίζεται με την κυκλοφορία άλμπουμ των Motorhead με διασκευές (διάβασε εδώ). Η προηγούμενη που αφορούσε αν θα πάτε διακοπές, έληξε με την ερώτηση «Είμαι ένας άφραγκος Ωνάσης» να παίρνει την πρώτη θέση με 34%, ακολουθεί η ερώτηση «Μια εβδομάδα» με 31%, «10 ημέρες» με 22% και τελευταία «Φίλοι και συγγενείς, έρχομαι» με 14%.



• Μετά τα “Kill ‘Em All” και “Ride The Lightning” και το Master Of Puppets” θα κυκλοφορήσει σε νέα remastered έκδοση πριν το τέλος της χρονιάς. Η κυκλοφορία του θα γίνει σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις και σε deluxe box set. «θα προσπαθήσουμε να το κυκλοφορήσουμε πριν το τέλος της χρονιάς. Υπάρχει πολύ υλικό για το “Master Of Puppets”, είναι ένα μεγάλο project. Ελπίζουμε να κυκλοφορήσει φέτος ή το συντομότερο» δήλωσε ο Lars Urlich.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ  NEWS OF THE WORLD
 
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου