NEWS OF THE WORLD (7/8/17)

• Οι Firewind για πρώτη φορά στην ιστορία τους, θα παίξουν το 2018 στο Wacken Open Air Festival μαζί με τους Nigthwish, Running Wild, Doro, Arch Enemy, Dirkschneider, In Extremo, Sepulura, Amorphis, Epica, Watain, Korkator, Belphegor, Desert Fear και Bannkreis, που είναι τα πρώτα ονόματα που ανακοινώθηκαν. Οι ημερομηνίες για το Wacken 2018 είναι 2-4 Αυγούστου, ενώ υπολογίζεται ότι θα παίξουν πάνω από 150 συγκροτήματα! Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει(!) στο www.metaltix.com.
• Στο καινούργιο άλμπουμ των Orange Goblin που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2018  σε παραγωγή του Jaime Gomez Arellano θα συμμετέχει κι ο πρώην κιθαρίστας των Motorhead, Phil Campbell. Το πρώτο του άλμπουμ θα κυκλοφορήσει ο Dhani Harrison, sγιός του εκλιπόντος Beatle, George Harrison. Τίτλος του άλμπουμ IN///PARALLEL κι ημερομηνία κυκλοφορίας του η 6 Οκτωβρίου.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών ο αρχικός οργανίστας και ιδρυτικό μέλος των Steppenwold, Goldy McJohn. Αιτία θανάτου, καρδιακή προσβολή.Ο McJohn πριν σχηματίσει τους Steppenwolf, ήταν μέλος των Sparrows.
• Το πρώτο live άλμπουμ τους ετοίμασαν οι Tyketto. Τίτλος του "Live From Milan 2017" και θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου σε cd/dvd, Blu-ray, vinyl και MP3 (audio only).
• Φαίνεται ότι το  έχει η ηλικία. Μετά τον Ritchie Blackmore, άλλος ένας πρώην, ο οργανίστας, ο Dennis DeYoung των Styx, απευθύνει πρόσκληση στα μέλη των πρώην συγκροτήματός του για μια τελευταία περιοδεία.
• Τα αδέλφια Carmine και Vinny Appice, κι οι δύο σπουδαίοι ντράμερς θα κυκλοφορήσουν το πρώτο άλμπουμ τους στις 27 Οκτωβρίου. Τίτλος του "Sinister".
• O πρώην μπασίστας των AC/DC, Mark Evans έγινε μέλος των Rose Tattoo. O Evans ήταν μέλος των AC/DC από το 1975 έως και το 1977 κι ηχογράφησε με το συγκρότημα τα άλμπουμ "High Voltage", "Dirty Deeds Done Dirty Cheap", "T.N.T.", "Let There Be Rock" και το "Jailbreak".
• Το τελευταίο άλμπουμ των Montrose με τίτλο 10x10, θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου. Τα κομμάτια του είχαν ηχογραφηθεί πριν την αυτοκτονία του Ronnie Montrose, τον Απρίλιο του 2012 και συμμετέχουν εξαιρετικά ονόματα όπως Joe Bonamassa, Phil Collen, Rick Derringer, Sammy Hagar, Glenn Hughes, Phil Collen, Steve Lukather, Eric Martin Brad Whitford, Edgar Winter, o μπασίστας Ricky Phillips κι ο ντράμερ Eric Singer.
“Είχαμε τη βάση 6 κομματιών ηχογραφήσει και μετά το θάνατό του, επικοινώνησα με όλους για να μπορέσουμε να το τελειώσουμε ” λέει ο Phillips.
• Δείτε το καινούργιο video των Paradise Lost, "Blood And Chaos", από το καινούργιο άλμπουμ τους 'Medusa' που θα κυκλοφορήσει την 1 Σεπτεμβρίου.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ  NEWS OF THE WORLD



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου