ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ!

φωτο Κώστας Θεοδωρακάκος

Μιλώντας στον Guardian ο Μαυροφορεμένος είπε ότι θα ήθελε να ξαναπαίξει με τους Deep Purple, αν οι παλιοί του φίλοι θα το ήθελαν. Ο άνθρωπος που συνέθεσε το καλύτερο κι πιο αγαπητό κιθαριστικό riff όλων των εποχών, το θεοκλάσικο Smoke on the Water, αποχώρησε το 1993 από τους Τιτανοτεράστιους και τώρα αφού έπαιξε πέρυσι τρεις συναυλίες με τους Rainbow (για φέτος έχει ανακοινώσει άλλες τρεις για την Μ. Βρετανία), τώρα στα 72 του δηλώνει πως θέλει να ξαναπαίξει με τους Deep Purple.
Εκεί που τόσα χρόνια όχι μόνο απέρριπτε κάθε συζήτηση για επανασύνδεση αλλά ακόμα και στις συνεντεύξεις δεν μίλαγε για Rainbow και Deep Purple, τώρα είναι ανοιχτός για ΤΟ reunion! Στον Guardian εκτός από την ανοιχτή πρόταση στους νυν Deep Purple, μίλησε και για άλλα πράγματα όπώς για τη σοβαρότητα της μουσικής. 
“Δεν πιστεύω ότι ο κόσμος έχει πλάκα. Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος από τη ζωή μου αλλά δεν είμαι σε μόνιμο κέφι. Δεν ξέρω ακριβώς τι σημαίνει πλάκα(fun) και δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να κυκλοφορώ με ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπο μου, λέγοντας ότι τα πάντα είναι θαυμάσια. Δεν ανήκω στην κατηγορά των μουσικών που τζαμάρουν για πλάκα. Η μουσική είναι πολύ σοβαρό πράγμα και δεν τη συνδυάζω με την πλάκα. Είναι σκληρή δουλειά .....Πλάκα κάνω όταν λέμε αστεία και γελάμε, η μουσική είναι κάτι ουσιαστικότερο".
 Πάντως ο ντράμερ των Τιτανοτεράστιων, Ian Paice σε πρόσφατη συνέντευξή του για το νέο άλμπουμ τους, είχε δηλώσε ότι οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει οριστικά και δεν βλέπει πια το λόγο για μια επαναδύνδεση.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου