TOP OF THE BILL (8/2/17)

• Το καταπληκτικό αυτό αυτοκίνητο πουλά ο Steven Tyler των Aerosmith και τα χρήματα θα τα προσφέρει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για κακοποιημένα και παραμελημένα κορίτσια. Το αυτοκίνητο είναι μοντέλο 2012 Hennessey Venom GT Spyder και η αρχική τιμή είναι for $800,000. Ο Tyler έχει τρεις κόρες, ένα γιο και έχει γίνει παππούς!
• Στο Νο1 του γερμανικού chart(!) πήγε το καινούργιο άλμπουμ των Kreator “Gods of Violence”.
• Δείτε το καινούργιο τραγούδι των Nickelbackμε τίτλο "Feed The Machine" από τον ομώνυμο καινούργιο άλμπουμ τους.
• Πέθανε σε ηλικία 40 ετών ο κιθαρίστας των Hellacopters, Robert "Strängen" Dahlqvist. Ήταν μέλος του σουηδικού συγκροτήματος από το 1999 έως και το 2008 οπότε και οι Hellacopters διαλύθηκαν και σχημάτισε τους The Soundtrack of our Lives.
• Πέθανε σε ηλικία 72 ετών ο κιθαρίστας των ουαλών Man, Derek Leonard, ο οποίος είχε και το δικό του συγκρότημα, τους Iceberg.
• Κι οι τρεις ήταν μεγάλοι stars του glam στις αρχές της δεκαετίας των 70's. Γνώρισαν τεράστιες επιτυχίες που ακόμα και σήμερα ακούγονται. Ο λόγος για τη Suzi Quatro, τον ντράμερ των Slade, Don Powell και τον κιθαρίστα των Sweet, Andy Scott που σχημάτισαν τους QSP και ξεκίνησαν περιοδεία στην Αυστραλία. Το ρεπερτόριο που παίζουν είναι classic επιτυχίες των συγκροτημάτων τους και αν οι συναυλίες στην μακρινή Αυστραλία πετύχουν, θα παίξουν και στην Αγγλία.• Αφωνία συνέστησε ο γιατρός στον James Hetfield και το συγκρότημα ακύρωσε την προγραμματισμένη συναυλία του για την 5η Φεβρουαρίου στην Κοπεγχάγη κι ίσως ακολουθήσουν κι άλλες αναβολές.



• Μια ταινία που θα εστιάζει στην «ωριμότητα και σε αντίστοιχα θέματα αγάπης, θάρρους και του ακτιβισμού στις ΗΠΑ, με την πρόθεση να εμπνεύσει τη σημερινή νεολαία να αντιτάσσεται και να έχει μία καθαρή εικόνα του κόσμου που θέλει» ετοιμάζει ο παραγωγός Μichael De Luca και θα αναφέρεται στη ζωή των John Lennon και Yoko Ono. Ακόμα δεν έχει γραφτεί το σενάριο και η ταινία αναμένεται να βγει, αν τελικά προχωρήσει, το 2018 με τη Yoko Ono συμπαραγωγό.
Στις 31 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των Sinner με τίτλο “Tequila Sunrise”. Στο άλμπουμ συμμετέχουν κι οι Gus G,  Ricky Warwick (The Almighty, Black Star Riders) και Pete Lincoln (Sailor, Sweet). Την παραγωγή ανέλαβε ο ίδιος ο Sinner μαζί με τον Denis Ward.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ TOP OF THE BILL
 
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου