TOP OF THE BILL (3/2/17)

• Στο καινούργιο άλμπουμ των Ayreon του Arjen Lucassen, που τιτλοφορείται "The Source", συμμετέχουν οι πάντες. Διαβάστε ονόματα:  James LaBrie (DREAM THEATER), Tommy Giles Rogers (BETWEEN THE BURIED AND ME), Simone Simons (EPICA), Mike Mills (TOEHIDER), Floor Jansen (NIGHTWISH), Hansi Kürsch (BLIND GUARDIAN), Michael Eriksen (CIRCUS MAXIMUS), Tobias Sammet (EDGUY, AVANTASIA), Nils K. Rue (PAGAN'S MIND), Zaher Zorgati (MYRATH), Tommy Karevik (KAMELOT),  Paul Gilbert (MR. BIG), Guthrie Govan (THE ARISTOCRATS, ASIA, STEVEN WILSON), Mark Kelly (MARILLION) και Russell Allen (SYMPHONY X). Το "The Source" θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου και πολύ ενδιαφέρον έχει το πλαίσιο που κινείται στιχουργικά το άλμπουμ, αφού η ιστορία διαδραματίζεται πριν 6 δισεκατομμύρια(!) χρόνια στον πλανήτη Alpha, στον αστερισμό της Ανδρομέδας, όπου η τεχνική νοημοσύνη έχει ξεπεράσει την ανθρώπινη. Αυτό οδηγεί τον Alpha σε μια κοινωνική, οικονομική κι οικολογική κρίση με τα γεγονότα να θυμίζουν σημερινές γήινες καταστάσεις.
• Δεν πρόλαβαν να περάσουν 4 μήνες από την ανακοίνωση της διάλυσή τους κι οι σουηδοί Graveyard μέσω facebook ανακοίνωσαν ότι επανασυνδέονται!. Αυτή τη φορά στο σχήμα δεν συμμετέχει ο ντράμερ Axel Sjoberg που έχει φτιάξει τους Big Kizz.
• Δείτε το κλασικό κομμάτι των Iron Maiden, Wasted Years, Live από την πρόσφατη The Book Of Souls World Tour, βιντεοσκοπημένο σε 6 διαφορετικές συναυλίες από 6 διαφορετικές ηπείρους.
• Δείτε το πρώτο video που παρουσιάζουν οι Mahakala από το καινούργιο άλμπουμ τους “The Second Fall”. Τίτλος του τραγουδιού “Purgatorium” και το lyric video που το συνοδεύει είναι μια δημιουργία του Μάνθου Στεργίου (Manster Design) και αποτίει φόρο τιμής στο έργο του Γάλλου εικονογράφου, γλύπτη και χαράκτη Gustave Doré (1832-1883).
• Οι καναδοί Nickelback επιστρέφουν το 2017 με καινούργιο άλμπουμ. Τίτλος του "Feed The Machine" και θα συνοδευτεί από μεγάλη περιοδεία  44 ημερομηνιών στην Αμερική και Καναδά. 
• Όσοι είναι άνω των 40, δεν μπορεί να μην έχουν παίξει έστω μια φορά Pac Man. Το κίτρινο πεινασμένο ανθρωπάκι που καταβροχθίζει ότι βρει. Ο δημιουργός του Μασάγια Νακαμούρα, ο οποίος ίδρυσε την ιαπωνική εταιρεία παιχνιδιών Bandai Namco, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 από άγνωστη αιτία θανάτου καθώς η οικογένειά του δεν θέλησε να γνωστοποιήσει περαιτέρω στοιχεία. Ίδρυσε την εταιρία παιχνιδιών Namco το 1955 και μέχρι την ημέρα που πέθανε ήταν επίτιμος πρόεδρος της εταιρείας. Το παιχνίδι Pac Man σχεδιάστηκε από τον κατασκευαστή βιντεοπαιχνιδιών Toru Iwatan και το 1980 διατέθηκε προς πώληση από την εταιρεία του Νακαμούρα. Το παιχνίδι πέρασε στα ρεκόρ Γκίνες ως το πιο επιτυχημένο παιχνίδι που λειτουργεί με κέρματα. (Χάρης Πάνος).


    Αμερικάνικη περιοδεία 18 ημερών ανακοίνωσαν οι Τιτανοτεράστιοι. Μαζί του ο Alice Cooper κι οι Edgar Winter Band. Η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 12 Αυγούστου από το Las Vegas και θα τελειώσει στις 10 Σεπτεμβρίου στο Cincinnati.(Παναγιώτης Μπουρδάκος)

 



ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ TOP OF THE BILL
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου