TOP OF THE BILL (29/1/17)

• Ένα από τα καλύτερα photoshop που έχουμε δει είναι αυτό που αναρτήθηκε στο www.thehighwaystar.com και μας το έστειλε ο Γιώργος GK. H φωτογραφία μιλάει από μόνη της, ενόψει της αποχαιρετιστήριας(;) περιοδείας των Τιτανοτεράστιων αλλά και του εξωφύλλου του καινούργιου άλμπουμ τους.
• Στο κεφάλι χτύπησε ο Paul Stanley των Kiss, μετά από πτώση που είχε στο σκι! Γι αυτό και υποχρεώθηκε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες συναυλίες τους με το side project, τους Soul Station. Περαστικά!
• O Geoff Tate δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός reunion στο μέλλον με τους Queensryche, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. "Κάθε πρόβλημα, κάθε κατάσταση μπορεί να λυθεί. Αρκεί να του δοθεί η σημασία που πρέπει κι όλοι να έχουν καλή διάθεση. Οπότε ναι...δεν αποκλείω τίποτα και ποτέ δεν λέω "ποτέ"", δήλωσε ο πρώην τραγουδιστής των Queensryche, Geoff Tate για ένα πιθανό ενδεχόμενο συνεργασίας με τους παλιούς του "φίλους".
• Ένα θέμα που συζητήθηκε πολύ, μόλις ανακοινώθηκε το reunion των Helloween, είναι το πώς ξεπεράστηκε η κακή σχέση μεταξύ Michael Kiske και Michael Weikath (Ο Weikath έκανε τη ζωή δύσκολη στον Kiske για να τον διώξει από τους Helloween το 1993). Ο Kiske δήλωσε στο γιαπωνέζικο περιοδικό Burrn ότι έχει συγχωρέσει εδώ και πολύ καιρό τον Weikath. "Είναι πολύ καλό που γίνεται αυτό το reunion. Δεν θα ήθελα να πεθάνω αφήνοντας άλυτο αυτό το θέμα. Είναι πολύ σημαντικό για μένα αφού πλέον δεν έχω κανένα αρνητικό συναίσθημα για ότι συνέβη τότε στους Helloween".


   Δείτε το καινούργιο τραγούδι των καναδών Danko Jones, "My Little RnR", από το καινούργιο άλμπουμ τους "Wild Cat" που θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαρτίου
.• Λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας του τραγουδιστή Bernie Shaw, οι Uriah Heep αναγκάστηκαν να ακυρώσουν όλες τις συναυλίες τους για τον Φεβρουαρίου. Ελπίζουμε το πρόβλημα υγείας του Shaw να είναι περαστικό, ενώ η συναυλία τους στο Ηράκλειο δεν περιλαμβάνετε στις ακυρωθείσες, αφού θα γίνει στις 29 Ιουλίου (διάβασε εδώ).
• Δείτε το video των Sainted Sinners, για το τραγούδι τους “We Are All Sainted Sinners". Οι Sainted Sinners είναι το συγκρότημα του τραγουδιστή David Reece (Accept/Bangalore Choir) και το ομώνυμο πρώτο άλμπουμ τους ήδη κυκλοφορεί.

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου