BOX SET TO BURSTING OUT (Live) των JETHRO TULL/ FRUUP-A TWILIGHT ADVENTURE!


 Το ένα μετά το άλλο, τα άλμπουμ των Jethro Tull έχουν πάρει το δρόμο της επανακυκλοφορίας και σε box set. Στις 21 Ιουνίου θα επανακυκλοφορήσει το Bursting Out (1978) που ηχογραφήθηκε σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης κατά τη διάρκεια της Heavy Horses tour, Μαϊο και Ιούνιο του 1978. H καινούργια έκδοση θα συνοδεύεται από 96σέλιδο ένθετο, με συνεντεύξεις των Ian Anderson αλλά και 2 μελών του road crew!
Το box set θα περιέχει 3 cd και 3 dvd, με τον ήχο επεξεργασμένο από τον Steven Wilson. Σε ένα cd θα ακούσετε συναυλία τους στο Madison Square Garden τον Οκτώβριο του 1978, ενώ σε ένα dvd υπάρχει live οπτικό υλικό διάρκειας 50 λεπτών καθώς και τα τραγούδια του άλμπουμ σε 5.1 surround sound καθώς και εκπομπή από BBC καιd Radio.

Το Βορειοιρλανδέζικο συγκρότημα των Fruupp θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουνίου το box set, A Twilight Adventure, που θα περιέχει το live CD Masquerading With Dawn), ένα DVD, ένθετο με στίχους, κάρτες με φωτογραφίες του κάθε μέλους, μια καρφίτσα κι μια αφίσα από παλαιότερη περιοδεία τους. Το υλικό συγκεντρώθηκε από το fan club του συγκροτήματος και περιλαμβάνει και ένα μικρό δίσκο με live υλικό.


Το A Twilight Adventure είναι ένα live CD που προέρχεται από μια παλιά κασέτα που δεν περιέχει άλλες πληροφορίες, παρά μόνο τις λέξεις Fruupp Live, αλλά οι fans πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένοι που βρέθηκε και είναι σε καλή κατάσταση.


25/4/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου