ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΩΝ


 Το 23ο άλμπουμ τους ανακοίνωσαν οι Deep Purple. Τίτλος του "=1" που θα περιέχει 13 τραγούδια και με ημερομηνία κυκλοφορίας την 19 Ιουλίου. Το "=1" είναι το πρώτο άλμπουμ με τον κιθαρίστα Simon McBride, που από το 2022 έχει αντικαταστήσει τον Steve Morse και βέβαια με όλους τους…κλασικούς Ian Gillan, Roger Glover, Ian Paice και Don Airey. Ο τίτλος "=1" συμβολίζει την ιδέα ότι σε έναν κόσμο που γίνεται όλο και πιο περίπλοκος, όλα τελικά απλοποιούνται σε μια ενιαία, ενοποιημένη ουσία. Όλα ίσον ένα. Το πλήρες νόημά του θα αποκαλυφθεί τις επόμενες εβδομάδες καθώς ήδη έχουν εμφανιστεί μια σειρά μυστηριωδών εξισώσεων και απεικονίσεων πολυσύμπαν στο Λονδίνο, το Παρίσι και το Βερολίνο! Δείτε το video διάρκειας 16 δευτερολέπτων!


Ο χρυσόδετος κι ασήκωτοες τόμος της ιστορίας του κλασικού rock μας θυμίζει ότι τα τρία τελευταία studio άλμπουμ τους Now WHAT?!(2013),inFinite (2017) και Whoosh!(2020), είχαν πουλήσει περισσότερο από 1.000.000 αντίτυπα σε όλο τον κόσμο, με  Whoosh! Να πηγαίνει στο Νο1, επτά χωρών!
Το "=1" θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη CD+DVD (digipak),CD jewel case, 2πλό βινύλιο με gatefold 180g μαύρο), περιορισμένη έκδοση μοβ 2πλό βινύλιο gatefold 180gr) και box set (CD+DVD digipak, 2lp μαύρο βινύλιο με gatefold, 3 10ιντσα βινύλια με live ηχογραφήσεις από την περιοδεία του 2022 tour, T-shirt, 2 πένες κιθάρες, 1 ιμάντα λαιμού και την ευκαιρία να κερδίσετε ένα Golden Ticket που δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε όλες τις συναυλίες των Τιτανοτεράστιων στην =1 More Time tour. Όλες οι εκδόσεις βινύλιου, περιέχουν 12σέλιδο ένθετο, ενώ το bonus DVD περιέχει το 60λεπτο ντοκιμαντέρ Access All Areas.

Α.Ρ.

24/4/24

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου