ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ ΤΟ REUNION ΤΩΝ BLACK SABBATH/ ΔΥΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ HALFORD/ ONE OF A KIND ΤΟΥ BILL BRUFORD


Σε 3πλή βινυλιακή πολυτελή έκδοση επανακυκλοφόρησε το ιστορικό live άλμπουμ των Black Sabbath, Reunion. Περιέχει τη συναυλία τους στη γενέτειρά τους, στο NEC του Birmingham στις 4 και 5 Δεκεμβρίου 1997 με την ιστορική σύνθεση Ozzy Osbourne, Tony Iommi, Geezer Butler και Bill Ward. Μεταξύ των κομματιών που περιέχει είναι και τα κλασικά Paranoid, Sabbath bloody Sabbath, War Pigs, Children of the Grave, Iron Man, Snowblind κ.α. καθώς και 2 καινούργια, τα Psycho Man και Selling my Soul. 

Για πρώτη φορά κυκλοφορούν σε βινύλιο τα δύο άλμπουμ που είχαν ηχογραφήσει οι Halford, το συγκρότημα του Rob Halford. Πρόκειται για τα Crucible και Made Of Metal, που το καθένα θα κυκλοφορήσει σε 2.000 αντίτυπα. Και στα δύο, την παραγωγή έκανε ο Roy Z.



Το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ One of A Kind, του ντράμερ Bill Bruford που πέρασε από συγκροτήματα όπως Yes, Pavlov’s Dog, King Crimson, U.K. ακόμα και από τους Genesis (μόνο για περιοδεία), θα επανακυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου.  Μαζί του παίζουν οι David Stewart (σ.σ. όχι των Eurythmics αλλά ο πρώην οργανίστας των Hatfield & The North/National Health), ο μπασίστας Jeff Berlin κι ο κιθαρίστας Allan Holdsworth. 

16/11/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου