METALLICA KAI OZZY OSBOURNE ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΑ

 

Την επανακυκλοφορία των 4 δίσκων τους σε χρωματιστό βινύλιο ανακοίνωσαν οι Metallica, αρχής γενομένης από τις 3 Νοεμβρίου με το Kill 'Em All(1984). Τα άλμπουμ είχαν επανακυκλοφορήσει το 2012 σε βινύλιο μόνο στην Αμερική, μέσω της αλυσίδας Walmart και τώρα ήλθε η σειρά της …Ευρώπης. Μετά το Kill 'Em All, θα ακολουθήσει το Ride The Lightning την 1η Δεκεμβρίου, Master Of Puppets στις 5 Ιανουαρίου, το 2πλό…And Justice For All"στις 2 Φεβρουαρίου και το  επίσης 2πλό Metallica στις 2 Φεβρουαρίου, όλα 180γραμ.

Για μια ακόμα φορά επανακυκλοφορεί το τρίτο προσωπικό άλμπουμ του Ozzy Osbourne, Bark At The Moon, αυτή τη φορά με την ευκαιρία συμπλήρωσης 40 χρόνων από την κυκλοφορία του. Η καινούργια κυκλοφορία θα γίνει στις 17 Νοεμβρίου σε μπλε βινύλιο. Το Bark At The Moon ήταν το πρώτο άλμπουμ του με κιθαρίστα τον Jake E. Lee που διαδέχτηκε τον Randy Rhoads και το μοναδικό με τον Tommy Aldridge στα ντραμς.

Ο χρυσόδετος  κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του heavy metal, μας  θυμίζει ότι το Bark At The Moon σταμάτησε στο No19 του Billboard album chart, πουλώντας 500.000 αντίτυπα τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του. Σήμερα, οι συνολικές πωλήσεις μόνο στην Αμερική, ξεπέρασαν τα 3.000.000 αντίτυπα.

19/10/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου