OLDIES BUT GOODIES: MOTORHEAD (LIVE 2007)/GIRLSCHOOL/AEROSMITH (Greatest Hits)


 8 χρόνια μετά το θάνατο του Αρχηγού, θα κυκλοφορήσει σε 2πλό βινύλιο και 2πλό cd, η εμφάνισή των Motorhead στο Montreux Jazz Festival, με τίτλο We Play Rock 'N' Roll: Live At Montreux Jazz Festival '07. Το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα το video του I Got Mine, που είχε συμπεριληφθεί στο άλμπουμ του Another Perfect Day. Η κυκλοφορία του We Play Rock 'N' Roll: Live At Montreux Jazz Festival '07 θα γίνει στις 16 Ιουνίου σε cd και βινύλιο και θα περιέχει και τα  Snaggletooth, Stay Clean, Metropolis, I Got Mine, In The Name Of Tragedy, Killed By Death, Iron Fist, Whorehouse Blues, Ace Of Spades, Overkill κ.α., συνολικά 19 τραγούδια
45 χρόνια καριέρας έκλεισαν οι Girlschool και στις 28 Ιουλίου θα κυκλοφορήσουν το 14ο άλμπουμ τους με τίτλο WTFortyfive?, με πρώτο video single το "It Is What It Is". Ο ήχος του είναι ο κλασικός Girslchool, κι όπως λέει η κιθαρίστρια/τραγουδίστρια "Δεν αλλάζουμε γνώμη για ότι έχουμε κάνει. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν, αλλά μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον. Δεν έχουμε τύψεις αν κάναμε λάθη, λάθη γίνονται. Τουλάχιστον τα χαρήκαμε»!

Το WTFortyfive? θα κυκλοφορήσει σε CD digipak, μαύρο βινύλιο, download και streaming. Η σημερινή σύνθεση του συγκροτήματος είναι Kim McAuliffe κιθάρα/τραγούδι, Denise Dufort ντραμς, Jackie Chambers κιθαρα/φωνητικά και  Tracey Lamb μπάσο.


Ακόμα μια συλλογή ετοίμασαν οι Aerosmith, την 15η στη μακροχρόνια καριέρα τους. Τίτλος της, απλά Greatest Hitsκαι η ημερομηνία κυκλοφορίας της είναι η 18η Αυγούστου σε μονό CD, 3-CD deluxe, μονό βινύλιο, 2πλό βινύλιο, 4πλό βινύλιο και 4πλό βινύλιο σε box set. Εννοείται ότι περιέχει όλα τα κλασικά κομμάτια τους όπως "Dream On", "Walk This Way", "Sweet Emotion", "Crazy", "Cryin'", "I Don't Want To Miss A Thing" κ.α.

27/6/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου