ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: L.A. GUNS/ JAG PANZER/MAMMOTH WVH


 Οι L.A. Guns των Phil Lewis και Tracii Guns μόλις παρουσίασαν το επίσημο  music video για το καινούργιο τραγούδι "You Betray" από το επερχόμενο άλμπουμ με τίτλο Black Diamonds που θα κυκλοφορήσει στις 14 Απριλίου. Το Black Diamonds είναι το τέταρτο άλμπουμ που βρίσκει μαζί τους δύο μουσικούς με τα προηγούμενα να είναι τα The Missing Peace, The Devil You Know, Checkered Past το live Made In Milan και το EP με διασκευές Another Xmas In Hell. Τον Απρίλιο του 2021, οι αντιμαχόμενες πλευρές των Steve Riley και Guns και Lewis ήλθαν σε συμφωνία, σχετικά με τα δικαιώματα του ονόματος L.A. Guns. Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας διευθέτησης, οι Guns και ο Lewis συνεχίζουν να λειτουργούν με το εμπορικό σήμα L.A. Guns, ενώ ο Riley και οι συμπαίκτες του από την άλλη έκδοση των L.A. Guns λειτουργούν τώρα με το νέο όνομα Riley's L.A. Guns.

Οι βετεράνοι Jag Panzer επιστρέφουν στις 23 Ιουνίου με καινούργιο άλμπουμ που έχει τίτλο The Hallowed. Θα περιέχει 10 τραγούδια με πρώτο video single το "Onward We Toil. Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου το "Hallowed" διαφέρει ελαφρά από τα προηγούμενα άλμπουμ τους καθώς στιχουργικά βασίζεται στο κόμικ με τον ίδιο τίτλο που κυκλοφόρησε το 2022. Το τραγούδι 'Onward We Toil' αναφέρεται σε μια φανταστική ιστορία όπου άνθρωποι και ζώα, πιέζονται από τις αντιξοότητες για να φτάσουν τον στόχο τους να βρουν το «The Hallowed». Η σημερινή σύνθεση των Jag Panzer είναι Harry Conklin  τραγούδι, Mark Briody και Ken Rodarte κιθάρες, John Tetley μπάσο και Rikard Stjernquist ντραμς.


 Το δεύτερο άλμπουμ των Mammoth, έχει έτοιμο ο Wolfgang Van Halen. Τίτλος του Mammoth II και η κυκλοφορία του έχει προσδιοριστεί για την 4η Αυγούστου. Θα περιέχει 10 τραγούδια σε παραγωγή των Wolfgang και Michael "Elvis" Baskette. Και πάλι όλα τα όργανα παίζονται από τον Wolfgang όπως κι όλες οι συνθέσεις είναι δικές του.

«Ήθελα το νέο άλμπουμ να περιέχει στοιχεία από αυτά που άκουσε ο κόσμος στο ντεμπούτο, αλλά και να μου δώσει την ευκαιρία να το πλουτίσω λίγο. Το "Another Celebration At The End Of the World" είναι σίγουρα ένα τραγούδι που δείχνει τι θα ακούσουν στο νέο μου άλμπουμ.  Είναι ένα rock track υψηλής ενέργειας με μερικές πολύ καλές στιγμές κιθάρας. Πίεσα τον εαυτό μου κα κάνει όλα τα φωνητικά κι ανυπομονώ να βγω και να παίξω ζωντανά».


12/4/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου