BLACKMORE'S NIGHT: ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ ΜΕ ΔΩΡΑ ΔΥΟ FENDER STRATOCASTER/TALKING HEADS-STOP MAKING SENSE


Τα πρώτα 25 χρόνια κυκλοφορίας του πολύ καλού άλμπουμ Shadow Of The Moon των Blackmore’s Night, συνδυάζονται από την Ear Music με δύο πολύ καλά δώρα. Δύο από την έκδοση μαύρων βινυλίων του δίσκου, κυκλοφορούν με 2 χρυσά χαρτάκια που αντιστοιχούν σε δύο υπογεγραμμένα από τον Μεγάλο Κιθαρίστα plate που επικολλάτε ή βιδώνετε στο σώμα της Femderr Stratocaster από . Πατήστε εδώ. Δείτε το video με τις υπογραφές του.

• H συναυλία/ταινία των Talking Heads, Stop Making Sense θα βγει στους κινηματογράφους στην Αμερική, προς το τέλος της χρονιάς σε remastered έκδοση. Δείτε το promo trailer με τον David Byrne, να ετοιμάζεται, παίρνοντας το κοστούμι του από καθαριστήριο σε σημερινό χρόνο! Η καινούργια έκδοση της ταινίας θα περιέχει 2 τραγούδια που δεν είχαν συμπεριληφθεί τότε, τα "Cites" και "Big Business/I Zimbra".

Ο χρυσόδετος  τόμος της ιστορίας του eεναλλακτικού rock μας θυμίζει ότι τότε η ταινία είχε κυκλοφορήσει σε VHS,  laserdisc versions κι αργότερα σε DVD και Blu-ray editions. Στις 18 Αυγούστου 2023 θα κυκλοφορήσουν σε 2πλό βινύλιο τα τραγούδια της ταινίας, με 28σέλιδο ένθετο γραμμένο από τα μέλη του συγκροτήματος ( David Byrne, Jerry Harrison, Tina Weymouth, Chris Frantz).

30/3/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου