BEAST IN BLACK/SUICIDAL ANGELS: GAGARIN 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023


Όταν ανακοινώθηκε η συναυλία των Beast In Black σε Αθηναϊκό έδαφος το πρώτο πράγμα που είπα στον εαυτό μου ήταν το "Πρέπει να πας, No matter what" και φυσικά δεν έχασα!
  Οι Beast In Black είναι ένα από τα συγκροτήματα τελευταίου τύπου που παρακολουθώ από την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Berserker" του 2017. Έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει αλλά δύο εκρηκτικά αλμπουμς, τα From Hell With Love (2019) και Dark Connection (2021) τα οποία είναι απολύτως εθιστικά. Η μουσική τους χαρακτηρίζεται ως ένα είδος Party Metal που συνδυάζει Ευρωπαϊκό Power Metal, Hard Rock, Judas Priest σε μεγάλο βαθμό, Disco, Techno, Eurovision που όπως φαντάζεστε όλα οδηγούν στο να γουστάρεις. Μηχανή και Mastermind της μπάντας είναι ο Anton Kabanen, πρώην Battle Beast, ενώ στα φωνητικά, το Υπερόπλο, ο δικός μας Yannis Papadopoulos. Την πεντάδα συμπληρώνουν σε κέφι και ζωντάνια  οι Kasperi Heikkinen (μέσα στο χαμόγελο ο μπαγάσας), Máté Molnár και ο άλλος φοβερός τύπος στα τύμπανα ο Atte Palokangas. Στα της συναυλίας τώρα....
  Ώρα οκτώ και μέσα σε ένα κατάμεστο Gagarin εμφανίζονται οι Suicidal Angels, ένα φοβερό ελληνικό thrash metal συγκρότημα που το λατρεύουν πολλοί! Θα δηλώσω ότι δεν είμαι μεγάλος οπαδός του thrash επομένως δεν έχω παρακολουθήσει την καριέρα των Angels επομένως δεν γνωρίζω και τα τραγούδια τους. Αυτό όμως που μπορώ να επιβεβαιώσω στο σετ της μίας ώρας που παρακολούθησα είναι πως τα παιδιά Αξίζουν! Ωραίο δέσιμο, δυνατή σκηνική παρουσία, τρομερή κιθαριστική δουλειά. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, επομένως ένα μεγάλο Μπράβο!
Suicidal Angel
  Εννέα και μισή η ώρα και η σκηνή είναι έτοιμη για τους Beast In Black όπως και εμείς φυσικά. Για μιάμιση ώρα συγκρότημα και κοινό στα κόκκινα! Όσοι ήταν εκεί ξέρουν για τί μιλάμε και όσοι δεν πρόλαβαν (ήταν sold out) δεν θα πω απλώς ότι έχασαν αλλά παιδιά την επόμενη φορά που θα έρθουν, προλάβετε.  Ένα πάρτι δίχως τέλος. Φωνές, χειροκρότημα, χαμόγελα, κέφι και φυσικά Τραγουδάρες! Αφού λέμε για τραγουδάρες, ιδού :

Blade Runner
Eternal Fire
Die By The Blade
Revengeance Machine
Unlimited Sin
The Fifth Angel
Moonlight Rendezvous
Crazy, Mad, Insane
Sweet True Lies
To The Last Drop Of Blood
Oceandeep
Dark New World
Beast In Black
Hardcore
Born Again
Blind And Frozen
 
Encore:
Cry Out For A Hero
One Night In Tokyo
End Of The World

  Έντεκα και δέκα το πάρτι τελείωσε. Μετά από εγκάρδιες χαιρετούρες με φίλους που είχα μερικά χρόνια να δω ο δρόμος της επιστροφής με έφερε "home sweet home". Στην διαδρομή σκεφτόμουν πως όλο το συναυλιακό κλίμα ήταν μία κόντρα στην μαυρίλα που έχει πλακώσει τα τελευταία χρόνια και ιδίως στο '23 για πολύ προσωπικούς λόγους. Μήπως στην τελική, τα πράγματα πάνε καλά;
Νομίζω πως ναι!

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ SUICIDAL ANGEL: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ BEAST IN BLACK: ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ



  Υ. Γ. Ρωμανέ σε ευχαριστώ για την παρέα και γουστάρω που γούσταρες φίλε!  


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment