ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 3 ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ THUNDER/BOX SET ΓΙΑ ΤΟ LOADED -VELVET UNDERGROUND/ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ HURTING - TEARS FOR FEARS ΒΟΧ ΣΕΤ


Τα πρώτα τρία άλμπουμ –και καλύτερα-των Thunder, θα επανακυκλοφορήσουν με bonus κομμάτια στις 28 Απριλίου. Πρόκειται για τα Backstreet Symphony, Laughing On Judgement Day και Behind Closed Doors με τα bonus τραγούδια να είναι live.
Η επανακυκλοφορία τους θα γίνει σε CD digipak και σε περιορισμένη έκδοση χρωματιστού βινύλιου. 

Στις 24 Μαρτίου θα επανακυκλοφορήσει το κλασικό άλμπουμ των Velvet Underground, Loaded (με καινούργιο τίτλο Re-Loaded Edition) σε περιορισμένα αριθμημένα αντίτυπα 1,970 αντιτύπων. Το 1970 είναι η χρονολογία της πρώτης έκδοσης κι αυτή θα είναι η πρώτη του επανακυκλοφορία σε βινύλιο. Θα περιέχει 3 διαφορετικές μίξεις των τραγουδιών, demos, outtakes και live  και θα είναι συνολικά 9 βινύλια .

Το Re-Loaded set είχε επανακυκλοφορήσει τον 2015 σε μορφή 6πλού (5CD, 1DVD). Η καινούργια έκδοση θα περιέχει και 4 μικρoύς δίσκους με τα τραγούδια Head Held High b/w Train ’round The Bend,Rock & Roll b/w Lonesome Cowboy Bill, Sweet Jane b/w Rock & Roll και Who Loves The Sun b/w Oh! Sweet Nuthin’. Ακόμα αφίσα και ένθετο από τον Lenny Kaye (κιθαρίστας της Patti Smith). 
Οι Tears for Fears μπορεί να μην κινούνται στον ήχο που καλύπτει ο Rockmachine.gr αλλά σίγουρα ήταν ένα από τα καλύτερα synth pop συγκροτήματα στα μέσα της δεκαετίας του 80. Γι αυτό και παρουσιάζουμε την επανέκδοση του καλού άλμπουμ τους Hurting(1983) που έκλεισε 40 χρόνιa κυκλοφορίας κι επανακυκλοφορεί στις 12 Μαϊου σε deluxe έκδοση. Εχίνε βγάλει τρία πολύ καλά synth pop hits, τα Mad World, Change και Pale Shelter, με τις πωλήσεις του να ξεπερνούν στη Μ.Βρετανία τις 100.000 αντίτυπα ( Νο1). Παρ΄όλη τη μεγάλη επιτυχία του και στα Clubs και στο ραδιόφωνο, οι στίχοι του μιλούν για τραυματικές εμπειρίες, κατάθλιψη και γενικά μεταφέρουν ένα σκοτεινό μήνυμα. Η καινούργια έκδοση μιξαρίστηκε από τον Steven Wilson και θα επανακυκλοφορήσει σε βινύλιο και cd με ορισμένα ανέκδοτα κομμάτια.

23/3/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου