ΣΕ ΤΡΙΠΛΟ ΒΙΝΥΛΙΟ ΤΟ NUMBER OF THE BEAST ΤΩΝ IRON MAIDEN/ BLACK SABBATH: HEAVEN AND HELL-MOB RULES


Για μια ακόμα φορά, το ιστορικό άλμπουμ των Iron Maiden The Number Of The Beast, θα επανεκδοθεί και μάλιστα σε 3πλό(!) βινύλιο, λόγω της 40ης επετείου από την πρώτη κυκλοφορία του. Αυτή τη φορά θα περιέχει και το vinyl Beast Over Hammersmith, που για πρώτη φορά κυκλοφορεί επίσημα σε βινύλιο και ηχογραφήθηκε τον Μάρτιο του 1982 στο Hammersmith Odeon του Λονδίνου. Το ένθετο έγραψε ο Steve Harris. Το Beast Over Hammersmith,είχε κυκλοφορήσει σε cd στη σιδερένια κασετίνα Eddie's Archive(2002). 

Για πρώτη φορά μετά το 2012, τα άλμπουμ των Black Sabbath, Heaven And Hell και Mob Rules επανεκδίδονται στις 4 και 18 Νοεμβρίου αντίστοιχα σε 2πλές cd deluxe συσκευασίες. Οι καινούργιες εκδόσεις περιέχουν τα ίδια track list και σχεδόν ατα bonus τραγούδια, με λίγες προσθέσεις.   Τα δύο άλμπουμ θα κυκλοφορήσουν και σε 2πλά βινύλια με επιλογή από τα bonus τραγούδια.



   Το Heaven And Hell: Deluxe Edition θα περιέχει στα bonus τα "Children Of The Sea" και "Die Young" ηχογραφημένα live το 1980 στο Hartford του Connecticut καθώς και τα live "E5150" και "Neon Knights". Το Mob Rules(1981) που ηχογραφήθηκε με ντράμερ τον Vinny Appice περιέχει 14 τραγούδια ηχογραφημένα στο Live At Hammersmith Odeon και 3 bonus.  Και οι 2 εκδόσεις συνοδεύονται από ενημερωτικά ένθετα.
20/10/22

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου