O STING ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΓΙΑ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ


Ο Sting επιστρέφει την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου και την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2021στο Ηρώδειο για δυο βραδιές. Ο πρώην Police θα γιορτάσει τα 70α  γενέθλια στο Ωδείο του Ηρώδου του Αττικού, τρία χρόνια μετά τις βραδιές που μας είχε χαρίσει στον ίδιο χώρο. Η προηγούμενη φορά που είχε εμφανιστεί στην Ελλάδα ήταν το 2018.
Ο Sting έγινε γνωστός το 1977 με τους Police, κυκλοφορώντας 5 πέντε studio και βγάζοντας πολλές επιτυχίες. Το 2003 συμπεριλήφθηκε στο The Rock and Roll Hall of Fame, περνώντας μια για πάντα στο παγκόσμιο μουσικό πάνθεον. Το αστέρι του Sting ωστόσο συνέχισε να λάμπει στην προσωπική καριέρα του όπου το 2019 κυκλοφόρησε το τελευταίο άλμπουμ του με τίτλο My Songs όπου ξανά ερμηνεύει τις μεγάλες επιτυχίες του. Στη συναυλία του στο Ηρώδειο θα συνοδεύεται από ένα ηλεκτρικό, ροκ σχήμα με τους Dominic Miller (κιθάρα), Josh Freese (τύμπανα), Rufus Miller (κιθάρα), Kevon Webster (πλήκτρα), Shane Sager (φυσαρμόνικα), μαζί με τους Melissa Musique και Gene Noble (φωνητικά). Εισιτήρια από τη διεύθυνση www.highpriority.gr
Τα μέλη του Fan Club του Sting θα έχουν την αποκλειστική δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου πριν από τη γενική έναρξη προπώλησης, από την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 12 μ.μ. μέχρι και την Πέμπτη 22 Ιουλίου στις 5 μ.μ., στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sting.com.
20/7/21

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου