ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ


Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο 48χρονος Dj Αντώνης Καραγκούνης, ο οποίος σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία την Τρίτη το βράδυ λίγο πριν παίξει μουσική σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης.
Με καταγωγή από τα Τρίκαλα, αποτελούσε ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στη νύχτα της Θεσσαλονίκης, με την καριέρα του στα decks να μετρά πάνω από 30 χρόνια.
 Την παραπάνω είδηση πιθανόν να την έχετε ήδη  διαβάσει στα ειδησειογραφικά sites. Τον Άντώνη δεν τον ήξερα, ήξερα όμως τι έκανε κάθε ημέρα που πήγαινε να παίξει μουσική στο club γιατί τα ίδια κάνω κι εγώ: Τακτοποιούσε τα πραγματά του στα ράφια κάτω από τα πικ απ, υπολογιστές, και cd players, φορούσε τα ακουστικά του και ξεκίναγε με όρεξη το πρόγραμμά του, προσπαθώντας κάθε φορά να είναι διαφορετικός αλλά και κάθε φορά να "αγγίζει" τον κόσμο και να περνάει κι ο ίδιος καλά. Στο τέλος πληρωνόταν, καληνυχτούσε και πήγαινε σπίτι του, κυττώντας γύρω του προσεκτικά γιατί η νύχτα έχει πολλά χέρια. Πριν ξαπλώσει, πλενόταν σαν να ήθελε να βγάλει από πάνω του όλη την κόπωση της ημέρας και ύπνο, έως την επομένη ημέρα. Από χθες, αυτή η ρουτίνα(;;;;) σταμάτησε. Τα συλλυπητήρια μου στους ανθρώπους του.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ  

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου