DEEP PURPLE – ‘THE SURPRISING”: ΜΕΤΡΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ VIDEO

 

Την άνοιξη του 2017, οι Deep Purple κυκλοφόρησαν το 20ο(!) studio άλμπουμ τους με τίτλο Infinite, .δίνοντας μας την αίσθηση και λόγω τίτλου αλλά και λόγω σχολίων που έκαναν μέσω συνεντεύξεων ότι θα είναι το τελευταίο. Τελικά δεν ήταν, αλλά το σημερινό Video blast from the Past θα ασχοληθεί με ένα από τα video που εμφανίστηκαν για την προώθησή του. Πρόκειται για το video του τραγουδιού “The Surprising”, σύνθεση του κιθαρίστα Steve Morse που όμως καταχωρήθηκε σε όλα τα μέλη. Το video βασίζεται στην animated δουλειά του Matt Rooke και τη σκηνοθεσία του Pete Rogers και παρουσιάζει το συγκρότημα πάνω σε ένα παγοθραυστικό. Έως εδώ τίποτε το σημαντικό. Σιγά σιγά αρχίζουν και εμφανίζονται όλα τα εξώφυλλα τους, ακόμα κι αυτά που δεν συμμετείχε ο Gillan , δηλαδή τα Burn, Stormbringer, Come Taste the Band και Slaves and Masters! Ένα επιτρέψτγε μου να γράψω, συγκινητικό video για τους παλιούς fans τους που βλέπουν ένα προς ένα τα εξώφυλλα να περνούν μέσα από το animated video, φέρνοντας αναμνήσεις άλλων δεκαετιών γι αυτό κι αν το κομμάτι είναι μέτριο,αξίζει να δείτε προσεκτικάολόκληρο το video.
Ο αρχικός τίτλος του τραγουδιού ήταν 'The Surprising Mr Morse' και οι στίχοι γράφτηκαν από τον Ian Gillan με το νόημά τους να αναφέρεται στο διφορούμενο νόημα που μπορεί να έχουν οι λέξεις. 


25/10/20

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment
  1. Ακριβώς όπως τα λες: Μέτριο τραγούδι, υπέροχο βίντεο! Πολύσυγκινητικό βίντεο! Έχω πάντως την εντύπωση ότι ΔΕΝ είδα πουθενά το Machine Head!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχει τον καπνο που υποδηλωνει το smoke on the water αν θυμαμαι καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή